Спечели книгата Sabbath Bloody Sabbath!


Спечели книгата Sabbath Bloody Sabbath!

3207

Както обещахме, специалното коледно-новогодишно издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство Addix, в чийто каталог се появи "Sabbath Bloody Sabbath" (корицата на снимката). Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващата книга на Джоел Макайвър. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича риалитито по MTV, с което фронтменът на Блек Сабат Ози Осбърн и съпругата му Шарън придобиха култов статут и се превърнаха в любимци на Америка?

Крайният срок е 15.00 часа на 15 декември, неделя.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Sabbath Bloody Sabbath

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

"Sabbath Bloody Sabbath" на Джоел Макайвър е поредното меломанско издание в каталога на Addix.
 
Творбата e дълго и вълнуващо пътуване, което започва от 1969 година със съпътстващи кризи, конфликти и възходи на групата до наши дни. Многобройните разкази, спомени и факти, споделени от всички хора, които са били преки свидетели на събитията около Sabbath, превръщат тази книга в ценна за всеки фен. 444 страници!

Джоел Макайвър е автор на книгите "Истината за Metallica", "Кървавият райх на Slayer" и "To Live Is To Die", издадени на български език от Addix.

"Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните! Екипът ни ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефонни номера, за да уточни получаването на наградата.  

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички