Гарванът e големият победител в Маскираният певец


Гарванът e големият победител в Маскираният певец

3761

Първият сезон на мистериозното шоу "Маскираният певец" приключи с грандиозен финал в ефира на Nova през уикенда.

Вотът на зрителите отреди на Гарвана победата в шоуто. Певицата Михаела Маринова успя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели тринайсет епизода - не само от верните фенове на предаването, но и от изтъкнатите детективи, които внимателно следяха всяка улика и изпълнение на участниците.

На второ място, на метри от финала, остана Жана Бергендорф, която се криеше под маската на Розата. На почетната стълбица се нареди и Маги Джанаварова, която си отвоюва трето място с образа на Пчелата.

Михаела Маринова (на снимката) не скри радостта си от победата и сподели развълнувано: "Благодаря на всички за тази емоция. Зрителите в студиото са толкова зареждащи - пълните ми душата. Гарванът е много благодарен и щастлив. Всеки път се убеждавам, че екипът на това предаване са изключителни професионалисти и искрено им благодаря за всичко. Благодаря за вярата и поканата да участвам. Искам да използвам случая да се извиня на всички мои близки, които се налагаше толкова време да лъжа". "Но имах добро оправдание – в момента записвам моя първи албум и всеки път им казвах, че отивам да записвам някоя нова песен за него", сподели талантливата певица, която стана победител във формата "Като две капки вода" през 2017 година, взе участие и в третия сезон на риалитито X Factor.

"За мен само фактът, че съм тук на тази сцена значи, че съм победител. Много благодаря на продуцентите за поканата – за мен беше едно прекрасно и истинско преживяване. Много беше готино да си под тази маска, свикваш с нея. Признавам, че беше изключително трудно да крия своето участие, най-вече от сина ми", коментира заелата второ място Жана Бергендорф. Както MySound.bg писа, тя започна своята музикална кариера на сцената в X Factor, печелейки втория сезон на предаването.

Първата свалила маската на финала и заела трето място - Маги Джанаварова, сподели: "Много се вълнувам. Благодаря на всички хора, които ме подкрепяха. Благодаря на продуцентите, че ме поканиха да бъда част от това шоу. И разбира се на всички асистенти, които ни помагаха в това начинание. "Маскираният певец" ми даде огромно вълнение, от което имах нужда точно сега". "За мен победата не е най-важното. Важно е, че съм тук, че обожавам костюма си. Маската ми се запотяваше и трудно виждах през нея, но съм страшно щастлива, че бях част от това шоу", сподели Джанаварова, чиято кариера стартира след победа в третото издание на "Мюзик Айдъл", а днес е самопродуциращ се артист с един самостоятелен албум.
 
Повече за участието на Михаела Маринова зрителите ще научат в понеделник, 9 декември, когато тя ще бъде ексклузивен гост в "Здравей, България".

Само ден след това, на 10 декември, Аделина Радева и Виктор Николаев ще посрещнат в студиото на сутрешния блок на Nova Маги Джанаварова и Жана Бергендорф.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички