Ходещи концерти и вълшебна Коледа с подаръци в Сердика Център


Ходещи концерти и вълшебна Коледа с подаръци в Сердика Център

3175

Най-вълшебното време от годината – Коледа, ще бъде по-различна в Сердика Център.

Комплексът предлага на посетителите незабравима обиколка из 8 държави, като ги запознава с тамошните традиции по Коледа. В Холaндия децата оставят сено и моркови в сабо, за да нахранят кончетата му, в Швеция коза от слама е символ на празника, а в Норвегия хората крият метлите си, за да не могат вещиците да излетят с тях.

До 22 декември всеки може да обиколи кътовете и да вземе печат в специалния паспорт, който Сердика Център издава на гарата на ниво +1. Голямата награда в томбола е седемдневен круиз за двама в Средиземно море.

Сред изненадите има и музикални. Тази година изпълнителите за първи път няма да пеят на сцена, а ще обикалят из центъра в така наречените "ходещи" концерти. Така всеки може да да пее заедно с Графа на 14 декември и с Жана Бергендорф на 21 декември.

По традиция на Сердика Център, Дядо Коледа ще очаква всички деца уикендите на голямата елха, за да провери дали са слушали и да се снимат заедно за спомен. Освен че всеки си мечтае да получи желания подарък, той трябва да е добре скрит и красиво опакован, за да може изненадата да бъде още по-голяма. От Сердика Център са се погрижили за красивото опаковане в уникална подаръчна хартия, а помощниците на Дядо Коледа ще направят това напълно безплатно срещу показване на касова бележка.

Повече информация - на:

https://www.facebook.com/events/546729822543921

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички