Много музика, кино, смях и изненади в празничната програма на bTV


Много музика, кино, смях и изненади в празничната програма на bTV

3309

Коледното настроение вече владее ефира на bTV, но акцентите в специалната програма предстоят.  Много смях, празнични изненади, качествени кино заглавия и вълнуващи музикални изпълнения очакват зрителите в предстоящите почивни дни.
В дните до 1 януари телевизията ще предложи множество коледни филми, сред които "Да преживееш Коледа", "Ваканцията", "Коледното украшение", "12 кучета до Коледа", "Женени до Коледа", "Коледата на Пепеляшка", "Коледа в страната на чудесата" и други. Част от богатата филмова програма е специалната селекция от заглавия в "Празничен мегахит", която всеки делничен ден от 20.00 ч. ще представя най-успешните филми за всички времена, създадени през последните години. Впечатляващата панорама на седмото изкуство включва "Снежанка и ловецът" с Шарлиз Терон и Крис Хемсуърт, "Ловецът: Ледена война" с Емили Блънт, Шарлиз Терон и Крис Хемсуърт, "На един черпак разстояние" с Хелън Мирън, "Warcraft: Началото" с Пола Патън и Травис Фимел, "Старата гвардия" с Бил Патерсън, Марк Танди, "Шпиони" с Джейсън Стейтъм, Джъд Лоу, Мелиса Маккарти, "Несломим" с режисьор Анджелина Джоли, сценарий – братя Коен и други.
Музикалните забавления също ще бъдат част от програмата на bTV. На 25 декември от 12.30 ч. е концертът на Веселин Маринов, а на 26 декември от 12.30 ч. е тв премиерата на концерта "Както преди" на Любо Киров, състоял се в зала 1 на НДК през февруари. Зрителите ще изпратят годината с най-доброто от всички издания на музикално шоу №1 в света The Voice. В първите часове на 2020 г. е шоуто от турнето Coca-Cola Happy Energy Tour, а на обяд bTV ще излъчи големия концерт на Деси Добрева от тази зима.
Двучасово шоу с много смях и много българска музика започва в 20.00 ч. на 31 декември. Специално издание на "Комиците и приятели" е сред гвоздеите в новогодишната програма. Основната линия в спектакъла е да открои непреходните образи и да погледне към обществените явления на изминалата година през призмата на смеха. Музикалното настроение ще поддържат Михаела Филева, Графа и Белослава, Поли Генова, Любо Киров (на снимката), Миро, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Нина Николина и Русенската филхармония с диригент Георги Милтиядов, ансамбите Българе и Чинари, както и други любими лица на телевизионната аудитория.
В празничните дни екипът на "Преди обед" е подготвил с популярни фамилии. Гости на Деси и Сашо в семейната седмица са братя Аргирови, Асен и Сибина Григорови, Жени и Иван Лечеви, Силвия и Теди Кацарови, Елина и Игор Марковски. Емблематичната поредица "Сготвено с любов" ще се завърне с поредните празнични изкушения. Своите домове и кухни от Бъдни вечер до Нова година ще отворят певицата Николина Чакъдъкова и нейната дъщеря, Лео Бианки и баща му, звездата на балета Никола Хаджитанев и 6-годишният му наследник, младите родители - певицата Мария Драгнева и рапърът Бат Венци; влогърите Ивайло и Християна от айде.бг и други.  В празничните дни зрителите ще се срещнат още с Влади Ампов - Графа и неговата съпруга Мария, Радина Червенова и Константин Каменаров, музикално-артистичното семейство на Стенли, Локо и тяхната наследница Никол, и за първи път в телевизионен ефир цялото семейство на певеца Орлин Павлов – неговата половинка Диана Великова и дъщеря им Елизабет. В навечерието на Нова година зрителите ще научат каква е историята на емблематичната песен на Богдана Карадочева и Васил Найденов "Нова година". Коледният брой на "Папараци" ще бъде истински специален. Не един, а двама специални гости ще гостуват на 22 декември в телевизионния таблоид. Първият от тях е Анелия, която буквално ще разкрие душата си пред Венета Райкова. Една от най-актуалните певици сяда на горещия стол срещу водещата, за да признае свое дълго премълчавани тайни и любопитни подробности от личния си живот. Звездата се връща в спомените си за любимите детски години и семейни Коледи.  "През 2019 година аз за първи път успях да постигна истински баланс в живота, ума и душата си. Открих своята лична формула на щастие и всеки ден благодаря на съдбата за хармонията, в която живее", казва певицата. Специалният коледен брой на "Папараци" не би бил същия и без срещата на Елизабет Методиева с Глория. След години на медийно мълчание, изпълнителката  дава знаково интервю за кариерата и личния си свят. Звездата прави своеобразна равносметка за мъжете и любовта в живота си, за хората, с които се е разделила завинаги през 2019, и хвърля истинска бомба в ефир, с мистериозния диамантен пръстен на ръката. Празничното издание на "Мармалад" ще прелива от усмивки, музика и чар. Между двата големи празника гостите в предаването са двойна доза – две от най-любимите женски лица на ефира се изправят в забавна битка срещу двама от най-популярните рапъри у нас. Славена Вътова и Десислава Стоянова сформират женски дрийм тийм, за да сразят с чар и високи токчета Pavell & Venci Venc’.
В празничното предколедно издание на "120 минути" зрителите ще се срещнат с лекаря на 2019 г., отличен от Българския лекарски съюз - д-р Иван Костов и писателя Алек Попов, с когото Светослав Иванов ще говори за "Митология на прехода". На 29 декември темата в рубриката "Роуминг" ще бъде за това как арабските шейхове превръщат пустинята в ОАЕ във воден рай, световноизвестният физик Питър Литълууд ще разкрие каква е формулата на щастието, а писателката Леа Коен - какво се крие зад новия ѝ роман "Жените от кино "Роял". В главната роля на 29 декември ще бъде легендата на българската естрада Васил Найденов.  Празничните предколедни издания на "Тази събота и неделя" екипът на предаването е посветил на семейството, стоплящите сърцето истории и времето за забавления. Зрителите ще имат среща със сръбската "Сляпата Вайша" – единствената жена в света,  която стъпва по небето, защото вижда всичко наобратно, и с двама от най-уважаваните лекари в непозната светлина. Професор Коста Костов ще разкаже за шанса да срещнеш любовта отново, а доц. Марин Генчев ще гостува заедно със съпругата си и седемте си деца.  Смях до сълзи гарантира забавният обзор на годината на писателя Георги Блажев. В студиото ще бъде виртуозният диригент Веско Ешкенази, а зрителите ще се върнат в култовите 90-те с  музика на Тибетски сърца, Мариус Куркински и Ирина Флорин с композитора Петър Дундаков.
В "Тази събота и неделя", в навечерието на новата година, зрителите ще изживеят емоциите от срещите си с много интересни, успели и вдъхновяващи българи. Носителят на приза "банкер на годината" – г-жа Виолина Маринова; първата българка, покорила Еверест - юристът и непрофесионален алпинист Петя Колчева; родопският славей Златина Узунова; дизайнерката на звездите Невена и иконата на българската естрада Богдана Карадочева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички