Lukas Graham с нова песен за зимните празници


Lukas Graham с нова песен за зимните празници

2797

Номинираните за "Грами" мултиплатинени изпълнители Lukas Graham споделиха новата си коледна песен "Hеre (For Christmas)" чрез Warner Records.

В автобиографичния трак се описва комплексното усещането за липсата на обичани хора по време на празниците. Фронтменът Lukas Forchammer винаги е бил открит относно това колко дълбок ефект върху живота му има загубата на баща му, което е постоянен елемент и в музиката му. "Hеre (For Christmas)" е за William, приятел от детството ми, който вече не е сред нас. Той поправяше старата си лодка, но никога не успя да я пусне във водата. Лодката е метафора за всички неща, които ми се иска да можех да направя с Willу, с баща ми и всички други, които вече не са тук", обяснява певецът.

Северноамериканското турне на формацията приключи в Ню Йорк и Бостън наскоро. Пиесата "Here (For Christmas)" следва сингъла "Lie" за младостта, непокорните тийнейджърски взаимоотношения, които издържат теста на времето, и отчасти е вдъхновена от годеницата на Lukas.

Животът на датчанина Lukas Forchhammer се превърна във вихрушка много далеч от корените си. Роден на диван в Кристиания, в бедна квазикомуна в центъра на Копенхаген, където среща своите "момчета", станали членове на групата - Mark "Lovestick" Falgren (барабани) и Magnús "Magnúm" Larsson (бас). Съставът получи възторжени ревюта в The New York Times, Rolling Stone и Billboard и бе поканен за безброй телевизионни появи.

Музикантите бяха поощрени за The Grammy® Awards и MTV Video Music Awards, на които бяха номинирани за Best New Artist.

Instagram: @lukasgraham

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички