Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Спечели Хей, дядо Готин! на сър Пол Маккартни!

27.12.2019   MySound.bg
Карицата на Хей, дядо Готин!
Както обещахме, специалното коледно-новогодишно издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи "Хей, дядо Готин!" на сър Пол Маккартни. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващата книга на знаменития бийтъл. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е автор на илюстрациите към "Хей, дядо Готин!"

Крайният срок е 15.00 часа на 3 януари, петък.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Paul McCartney

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

Книгата е за един герой, наречен дядо Готин, който олицетворява всички дядовци навсякъде по света, споделя Пол Маккартни. Той има четири внуци и ги нарича хлапаци. Те много го обичат и заедно поемат на какви ли не приключения. А той си пада малко нещо магьосник. Исках да напиша тази история за всички дядовци и баби – и за техните деца – за да могат да им го четат преди лягане, пояснява Биг Мака, както е известен музикантът.
 
От момента, в който пише първата си песен на 14 години, той поема по стъпките на кариера, несравнима със своето многообразие, креативност и влияние. През 60-те години Маккартни променя света завинаги с Бийтълс. Не спира дотам, а продължава да покорява връх след връх и като солов изпълнител, като основател на Уингс, а също и в колаборация с много световни артисти. До момента той е носител на 18 награди "Грами", а през 1996 година получава звание от кралицата за заслугите му към музикалното наследство на Великобритания.
 
Богатите илюстрации превръщат "Хей, дядо Готин!" в идеална приказка за лека нощ за малки изследователи. И чудесен източник на идеи за неуморни дядовци и баби по света, за да споделят приключенията с внуците си тъкмо навреме по празниците.

"Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните от вас! Екипът ни ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефонни номера, за да уточни получаването на наградата.  

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.


1608
100%
 

Април ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930