Последни новини за концерта на Pero Defformero и Melmac Riders


Последни новини за концерта на Pero Defformero и Melmac Riders

3153

Както MySound.bg вече извести, концертът на Pero Defformero и Melmac Riders предстои в столичния клуб Mixtape 5 тази събота, 28 декември.

Събитието не е част от турне, а  групите са специално поканени да изнесат по един концерт в обща вечер с най-доброто от тяхното творчество.
 
Програмата за вечерта:

19.00 ч. - Врати
20.00 ч. – Melmac Riders
21.30 ч. – Pero Defformero (на снимката)

Събитието ще приключи около 23.00 часа. 
От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна за здравето среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. 
Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител няма да бъдат допускани в клуба.
Билетите по 25 лева се продават онлайн и в мрежата на "Ивентим", а някои от местата, на които могат да бъда закупени, са бензиностанции OMV, Technopolis, "Български пощи", Orange, Usit Colours, магазини "На тъмно", "Дюкян Меломан", Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на улица "6-ти септември" в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
В случай на останали места в деня и на място, цената на входа ще е 30 лева. Събитието е 18+   *Клубът не работи с резервации**Политика за достъп на непълнолетн тук***Гардероб - упътване за употреба тук
Pero Defformero - "Dosli smo do kraja puta" (Official Video): https://www.youtube.com/watch?v=vlTD-ElV7hc Melmac Riders- "Killing in the name of Rakia" (Official Video): https://www.youtube.com/watch?v=E0FcupHzeG4  

Още от Алтърнатив


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички