Кой спечели книгата Хей, дядо Готин! на сър Пол Маккартни


Кой спечели книгата Хей, дядо Готин! на сър Пол Маккартни

3257

Поредното специално коледно-новогодишно издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" славно завърши.

Предложението и този път беше от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи "Хей, дядо Готин!" на сър Пол Маккартни. Двама от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с интригуващата книга на знаменития бийтъл. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой е автор на илюстрациите към "Хей, дядо Готин!"

Вярното е: Катрин Дърст.

Честито на Цветелин Стойчев и Любомир Цеков.

Книгата е за един герой, наречен дядо Готин, който олицетворява всички дядовци навсякъде по света, споделя Пол Маккартни. Той има четири внуци и ги нарича хлапаци. Те много го обичат и заедно поемат на какви ли не приключения. А той си пада малко нещо магьосник. Исках да напиша тази история за всички дядовци и баби – и за техните деца – за да могат да им го четат преди лягане, пояснява Биг Мака, както е известен музикантът.
 
От момента, в който пише първата си песен на 14 години, той поема по стъпките на кариера, несравнима със своето многообразие, креативност и влияние. През 60-те години Маккартни променя света завинаги с Бийтълс. Не спира дотам, а продължава да покорява връх след връх и като солов изпълнител, като основател на Уингс, а също и в колаборация с много световни артисти. До момента той е носител на 18 награди "Грами", а през 1996 година получава звание от кралицата за заслугите му към музикалното наследство на Великобритания.
 
Богатите илюстрации превръщат "Хей, дядо Готин!" в идеална приказка за лека нощ за малки изследователи. И чудесен източник на идеи за неуморни дядовци и баби по света, за да споделят приключенията с внуците си.

Междувременно, все още може да пробвате късмета си за луксозния календар на "София Мюзик Ентърпрайсис" за 2020 година.

Ето КАК

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички