Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Мила Роберт изпрати 2019-та с Такт и обещание за цял албум

14.01.2020   MySound.bg
Мила Роберт
"Такт" е името на най-новия авторски проект на певицата Мила Роберт.
 
Песента е истинска лична изповед, текстът е написан от самата нея и е вдъхновен от последната ѝ любовна история. Мила решава да излее чувствата си под под формата на музика, след като приключва отношенията си с друг популярен български изпълнител, чието име не желае да разкрива все още. 
 
Аранжиментът е дело на Денис Попстоев (Southwick), с който Мила успешно си партнира и в предишните си проекти. За видеоклипа се е погрижил младият български режисьор и артист Георги Пеев, а оператор е Йордан Георгиев.  От самото начало по работата върху този проект, Мила Роберт иска да покаже една нова своя страна, непозната за аудиторията до момента. Това е причината видеото да бъде заснето на един матрак в апартамента ѝ, изцяло със смартфон. 
 
"Мога да кажа, че 2019 беше изключително успешна година за мен и съм много благодарна. За новата година си пожелавам много работа, вдъхновение… и да слушам песните си по радиото, докато си живея живота", споделя Мила в типичния си закачлив стил.
 
Албумът "Еготрип" ще включва вече издадените "Наше си е, Саше", "Нещо грубо", "WTF", "Такт" и още десет нови песни, включително дуети с други български изпълнители. Всичките парчета са създадени от Мила и Явор КарагитлиевJazzdork, записани с Денис Попстоев (Southwick) и се мастерират от Петър КостовБате Пешо (Скандау).
 
Целта на Мила е албумът, чиято премиера се очаква през май, да има свежо звучене и да показва всички аспекти на живота днес – от постоянната ни зависимост към социалните мрежи, през смисъла на животите ни, до грешките в любовта. 912
100%
 

Септември ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930