In Flames с нов албум на концерта в София


In Flames с нов албум на концерта в София

3169

EventEase с гордост представя концерт на едно от водещите имена в мелодичния метъл In Flames.  Знаменитите шведи ще ударят в столичната зала "Универсиада" от 19.00 ч. на 19 май, вторник.
Бандата се завръща за среща с българските си почитатели с нов албум, озаглавен "I, The Mask" (Nuclear Blast). Дискът е записан с многократно номинирания за "Грами" продуцент Howard Benson. Квинтетът идва със щедър сет лист, готов да увеличи с нови попълнения фен базата си у нас и да напомнят на старите си почитатели тук къде е неговата сила – в мелодичните линии и в смелостта да експериментира. Това е банда, която умело балансира между модерното и класическото, създавайки свой собствен облик и привличайки редица млади последователи.
Прогресът често се обвързва с промяна. Така е и при In Flames, които са едни от пионерите на мелодичния шведски дет метъл. Музикалните им търсения и амбиции обаче ги отведоха до ново по-модерно звучене и по-високи позиции в музикалния бизнес. Днес те са с десетки отличия в множество форуми, награди в различни категории, челни места в класации... От години In Flames са сред водещите имена на плакатите на най-големите фестивали по света.
Концертът в София ще е мощно хедлайн шоу на In Flames, но събитието ще предложи и съпорт банда, чието име предстои да бъде обявено.
Билетите категория "Ранно пиле" са на цена от 52.00 лв. Билети могат да бъдат закупени по следните начини:Онлайн чрез системата на PaySerа;По куриер с наложен платеж за цяла България с поръчка на тел.: 0886 126 995;На каса: всички магазини "На тъмно" в цяла България. Ограничен брой VIP + meet & greet пропуски са налични на цена от 240 лв. Притежателите на такива получават следните привилегии: - Един билет за вход;- Ранен VIP достъп в залата;- Ексклузивна meet & greet среща с In Flames;- Лична снимка с музикантите от In Flames;- Разговор с музикантите от In Flames;- Плакат в ограничен тираж от турнето с автографи от In Flames;- Достъп до щанда с мърчандайз преди отварянето на вратите за шоуто;- Официален meet & greet пас 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички