Сърцетуп с Andy C за ЧРД на H.M.S.U.


Сърцетуп с Andy C за ЧРД на H.M.S.U.

3487

Най-голямата българска организация за дръм и басс музика – H.M.S.U., ще отбележи своя 21-ви рожден ден тази събота, 25 януари.

За събитието, което ще се проведе в столичния клуб Music Jam, пристига безспорният № 1 диджей през последното десетилетие - Andy C. Това е негово второ участие в София и трето в България, като всички те са по покана на H.M.S.U.

Когато става дума за дръм и басс музика и култура, неговото име изпъква над всички останали. Редица хитове, десетки награди, безброй разпродадени фестивали и събития, милиони фенове навсякъде по света – това е само малка част от описанието на един от най-значимите артисти на електронната сцена в наше време. Притежател на над 60 награди, сред които тези на DJ Mag (най-добър британски диджей), DNBA (най-добър диджей 10 години подред), Top 100 DJs - единственият дръм-ен-бейс диджей в класацията, и много други. Читателите на Мixmag нареждат Andy C сред 5-те най-велики диджеи за всички времена, редом с Carl Cox, Tiesto и Sven Vath.

Още през 1989 г.  Андрю Кларк започва работа като диджей и продуцент, а през 1992 г. създава и свой собствн лейбъл, чрез който да издава авторската си музика: RAM Records. В началото нищо не подсказва, че този проект ще се превърне в една от най-уважаваните дръм и басс марки в световен мащаб, като през 90-те компанията разполага с няколко издадени парчета и лого, нарисувано от сестрата на Andy C. 20 години по-късно, RAM Records е една от институциите, които определят модерното звучене на цялата международна дръм-ен-бейс сцена чрез изграждане и развиване на имена като Chase & Status, Wilkinson, Calyx & Teebee, Sub Focus, Audio и много други.

На сцената компания на Andy C ще прави MC Tonn Piper, който ще застане зад микрофона и умело ще преведе публиката през качествено изпълнение за сетивата. В програмата за вечерта се включват и почти всички представители на H.M.S.U.: Cooh, L 33, High Roll, Targy, Acidtrip и Faith.

Промоционалните билети бяха изкупени за броени дни поради огромния интерес от страна на феновете, които не си позволяват да пропуснат нито големите имена в бранша, нито рождения
ден на родната организация. Билетите за събитието са почти разпродадени, като до 24 януари последните от тях на цена от 40 лв. могат да бъдат закупени онлайн и от разпространителната мрежа на Eventim.bg, както и от Breakpoint (ул. "Генерал Йосиф В. Гурко" 72), 4:20 Shop (бул. "Васил Левски" 65), "Бомбасклад" (ул. "Елисавета Багряна" 2A) и 0511 Clothing (улица "Оборище" 80) в София. В деня на събитието и на входа цената ще бъде 45 лева.

Вратите отварят в 22.00 ч., а организаторите обещават безкрайна забава, както повелява такъв празничен повод.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички