Металягите Amon Amarth взимат на абордаж Hills Оf Rock 2020


Металягите Amon Amarth взимат на абордаж Hills Оf Rock 2020

3095

Метъл бандата Amon Amarth ще оглави първия ден на Hills Оf Rock 2020, огласиха организаторите на фестивала "София Мюзик Ентърпрайсис". Както MySound.bg нееднократно информира, мегасъбитието ще се проведе за четвърта поредна година на Гребния канал в Пловдив между 24 и 26 юли.  Amon Amarth се сформират през 1992 г. в Швеция. Групата, която е сред най-обичаните метъл банди в световен мащаб, има единадесет албума и хиляди концерти, оглавявала е едни от най-мащабните музикални фестивали по света и има огромен брой почитатели. Шведите определят стила си като мелодичен дет метъл, а текстовете на песните им, основно свързани с викингската митология и история, превръщат всяко тяхно парче в истински метъл химн.
 Взривяващите изпълнения на живо с характерно звучене и могъщество утвърждават Amon Amarth като една от най-любимите метъл групи на съвременната световна сцена. Скандинавците ще представят разтърсващо шоу в състав Johan Hegg (вокал), Olavi Mikkonen (китара), Johan Söderberg (китара), Ted Lundström (бас) и Jocke Wallgren (ударни). Най-новият студиен запис на бандата "Berserker" излезе на музикалния пазар през май 2019 година. Албумът получи изключително широко одобрение от публиката и се изкачва на челни позиции в класациите в Европа, САЩ и Австралия
Организаторите припомнят, че до 29 февруари цената на тридневните билети за Hills Оf Rock е 120 лева, а на еднодневните – 100 лева.  Те могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, както и онлайн тук.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички