Илон Мъск нагази в електронната музика, записа денс парче


Илон Мъск нагази в електронната музика, записа денс парче

2877

Изпълнителният директор на автомобилния производител Tesla и космическата компания SpaceX Илон Мъск записа още едно парче - "Don't Doubt 'ur Vibe".

4-минутният сингъл, който е жанра електронен денс (EDM), може да се чуе в Soundcloud. Дръзкият канадско-американски предприемач се похвали в Twitter, че той е и автор на текста, като публикува в социалната мрежа снимки от творческия процес в звукозаписното студио на компанията Еmо G Records, която основа миналата година.

Посланието се изчерпва с две фрази - "don’t doubt your vibe" и "because it's true" ("Не се съмнявай в своите емоции, защото това е истината"). Освен това Мъск сам изпълнява вокалната част. Милиардерът дори прие артистичния псевдоним E "D" М, с който подписа изпълнението.

На 1 април 2019 година бизнес магнатът дебютира в музиката с рап парче, посветено на горилата Харамбе, която бе убита погрешка в зоопарк в Синсинати, припомня Би Би Си.

Междувременно стана ясно, че приятелката на инженера - певицата Граймс, кара тежка бременност и не се чувства готова да стане майка. Новината, че 31-годишната ембиънт и дрийм поп вокалистка и художничка от Канада (вдясно на снимката) носи шестото дете на Мъск, взриви интернет, като коментарите са разнопосочни: някои потребители се изказват негативно, а други прогнозират в постовете си, че нероденото още бебе може или да спаси човечеството, или да унищожи напълно света, когато порасне. Граймс разкри, че е имала усложнения през първия триместър на бременността, но без да уточнява детайли. Тя сподели постове за състоянието си в Instagram, признавайки, че изобщо не е подготвена за бременността, като дори я нарича "изпитание". "Не знам дали бременността е толкова дискутирана, колкото трябва да бъде. Просто не разбрах в какво се забърквам. Макар да е тежко, имам страхотни творчески идеи", написа вокалистката в последната си публикация. Ексцентричната музикантка призова своите последователки да споделят опит с бременносттите си, подчертавайки, че разглежда възможността да стане майка като "да бе, защо не, ха-ха-ха".

Илон Мъск и Клер Елиза Бушър, по-известна само като Граймс, имат връзка от май 2018 г. И докато така популярният икономист и инвеститор е опитен родител с петте си деца от своята първа съпруга, Граймс няма хал-хабер от сменяне на памперси. "По дяволите, децата са кошмарни същества", каза певицата пред списание "Интервю".

Нейният пети студиен - и втори концептуален, албум "Miss Anthropocene" се очаква в каталога на 4AD през февруари.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички