Били Айлиш ще излезе на сцената на 92-рите награди Оскар


Били Айлиш ще излезе на сцената на 92-рите награди Оскар

3522

Петкратната носителка на "Грами" Били Айлиш (Billie Eilish) е сред изпълнителите, които ще се представят на сцената на 92-рите награди "Оскар" в DolbTheatre и в Hollywood & Highland Center® в Холивуд тази неделя, 9 февруари.

Шоуто ще бъде излъчено пряко по ABC в над 225 държави и територии.

Както MySound.bg съобщи, наскоро американката влезе в историята на най-престижните музикални отличия "Грами" като най-младия артист с отличия в пет водещи категории. 18-годишната сензация грабна статуетки за Най-добър нов артист, Албум на годината, Запис на годината, Песен на годината и Най-добър поп вокален албум ("When We All Fall Asleep, Where Do We Go"). Нейният брат, сродна душа и партньор в музиката Финеaс попълни семейната колекция със статуетки и в 2-те категории, в които бе номиниран - Продуцент на годината (некласически) и Най-добра продукция на албум (некласически).
 
Изпълнителката изпрати 2019 година и с титлите "Най-хитово лице на годината" на сп. Variety, "Жена на годината" на сп. Billboard и "Глобален артист на годината" на Apple Music.

"Дъщерите ми са обсебени от Били Айлиш и тя постоянно звучи вкъщи - признава Дейв Грол, знаменитият фронтмен на Фуу Файтърс - Връзката, която има с пубиката си, е изумителна и ни напомня за това, което се случи с Нирвана през 1991 година. Хората се питат мъртъв ли е рокът? Но когато гледам някой като Били Айлиш, той изобщо няма как изобщо да умре скоро."

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички