Виж кой спечели покана за Saturday Night Livе Sessions


Виж кой спечели покана за Saturday Night Livе Sessions

3254

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението този път бе за покани за шоуто "Saturday Night Live Sessions", което ще съберe три вълшебни певици - Деси, Алекс Раева и Белослава, в зала 3 на НДК от 19.00 ч. тази събота, 8 февруари. Трима от вас получиха уникалния шанс да се сдобият с пропуск за изкушаващата вечер. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой даунтемпо и дийп хаус проект събира Десислава Андонова (a.k.a. DJ Desy) и Белослава през 2011 година?

Вярното е: Sound Solutions.

Честито на Ася Палаузова, Стоян Сидеров и Марица Маева.

Силното вокално присъствие на Белослава, Алекс Раева и Деси ще бъде подплатено от едни от най-добрите български музиканти. Качествен чил аут, елегантен джаз, фънк, трип-хоп, брейк бийт и чувствен соул ще звучат в музикалната сесия с три уникални сета.
 
Първият е на проекта Soul Weapons Sound System (Desy & Vagabond). Харизматичната певица е позната на публиката като глас на легендарната група Phuture Shock и 1/3 от триото Sentimental Swingers, а Vagabond е диджей, продуцент и музикант. Представянето им съчетава авторски парчета и ремикси на Phuture Shock и Sentimental Swingers под формата на диджейски лайв vinyl сет с вокали, перкусии и електронни модули.
 
Следва гигът на Mind Trips. Музикатните са истински новатори, които създават клубен джаз, като съчетават модерни дръм-ен-бейс и трип-хоп елементи. Те ще излязат в състав: Алекс Раева, Aлександър Георгиев, Бурян Маслев, Владимир Митин, Панайот Ангелов, Стефан Цеков и Ясмин Исинов. Формацията ще представи най-доброто от трите си студийни албума, последният от които - "My", излезе с вокалите на Алекс Раева през 2018 година.

За финал Белослава и нейните музиканти обещават разтапяща комбинация от джаз, соул и нежно ар-ен-би. Певицата с чувствен глас ще излезе на сцената с Антони Рикев, Атанас Славчев, Николай Данев и Елена Кокорска. В репертоара ще прозвучат обичани нейни песни и парчета от новия ѝ албум, който ще излезе до месеци.

"Saturday Night Livе Sessions" e шанс за музикалните ценители да са част от събитие без повторение, обезпечено с качествени сцена, звук и осветление, които ще допринесат емоцията от преживяването да е незабравима.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички