Живот като на кино


Живот като на кино

4481

След големия успех на 11 май миналата година, Милица Гладнишка и Михаил Йосифов секстет отново ще гостуват в Sofia Live Club с проекта "Живот като на кино" със специалното участие на Васил Спасов.
Сцената на клуба ще оживее с истории и персонажи от игрални и анимационни филми, любими на малки и големи от 22.00 ч. на 22 февруари, събота. Комедия, драма или трилър – единствената и неповторима Милица Гладнишка с размах ще преведе публиката през различни житейски ситуации и състояния. Настроението е гарантирано, а спомените ще си заслужават. Ще се докоснем до истински художествени истории, поднесени по най-истинския музикален начин.
Как звучи сексът в града, как са я карали семейство Флинстоун в каменната ера, как с темпо и ентусиазъм се прави ремонт в България през 70-те години на 20 век, в опасност ли са "101 далматинци" – това са някои от историите, които Милица Гладнишка и музикантите от Михаил Йосифов секстет ще ни разкажат с музика. Репертоарът включва и песни от "Амадеус", "Зеленият път", "Маската", "Семейство Мейзга". 
Освен успешното си партньорство с Михаил Йосифов секстетедна любовна история, започнала преди 9 години, Милица Гладнишка участва и в редица други музикални и театрални проекти - "Титанично", "Брачни безумия" и "Последният човек". 
Билети в предварителна продажба - чрез мрежата на Eventim, OMV, Office 1 и другите партньорски каси на цена 15 лева. На място ще са 20 лева.  Билетът не гарантира седящо място, припомнят организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички