Любовна трилогия, или война на шотовете


Любовна трилогия, или война на шотовете

3420

Не сте готови, но най-големите в родния хип-хоп ще избухнат за първи път заедно на една сцена. Датата е не по-малко знакова – опияняващо романтичният 14 февруари, петък. Рап боговете Ъпсурт, рап звярът от Борово и най-бездомният български рапър ще раздават рими и благословии на сцената в столичния клуб Music Jam специално за всички влюбени в живота, виното и ударните дози забава. В мега ечерта ще се включат и божествените тела от балет Nova, плюс Мария Драгнева. Партито продължава, докато има живи с диджей съпорт от DJ Doncho и DJ CASS. Музиката ще е черна, за да е розово на душата! Какво повече да ти кажем? Ела с гадже, тръгни си с две, приканват организаторите.
Ъпсурт са легенди за няколко поколения. Групата се събира в края на миналия век (1996 г.), става известна в самото начало на новия, а в следващия – вероятно творчеството им ще се изучава в учебниците. 2020 всички обичат и цитират лириките на Хазарта, все така прясно наситени с полит сатира и коментар към ежедневието ни. И няма свястно парти, което да мине без бийтовете на бат Венци. С четири студийни албума и един концертен, момчетата са обрали де що има награди в страната. Някои от най-известните им хитачки са "Бира и шкембе", "Чекай малко", "Искам твоето тяло", "Колега", "И твойта майка" също (с участието на Белослава), "3 в 1" (с Галя от Каризма), "Втора цедка" (feat. Mala Rodriguez), "Звездата" още много. През 2014 Ицо извади и първи солов сингъл – "Хип-хоп", а в края на 2019 година издаде и първи самостоятелен албум – "Неправилен рап", от който също излязоха някои инстантни класики като "Гладен" и "Имам човек".
Жлъч е софийско MC, реколта 90-те. Част от So Called Crew, Матю, както е по паспорт, участва в албуми на групировката като "Вода и вино", "Удар" и "Прилив". Заедно с Гена и Григовор раздава рап присъди в траковете "Какво ни има", "Скоростна кутия", "Противотежест" и още много. А през 2019 също разцепи и с първи солов албум – "Звяра". Скоро се очаква и продължение по темата.
Homelesz от години е ъндърграунд звезда и гордост на Зона Б5 и широк център, а след участието си в парчето на Хазарта "Имам човек" за него разбраха и в националните телевизии. Момчето бачка здраво и най-доброто предстои. Ослушвайте се, носи рап! Не пропускайте тази крейзи романтика! Добрата новина е, че след Свети Валентин следва Света събота. Елате да си омотаме сърцата. Ще се лее рап, вино и каквото там видите на бара. Красота. Остава само ти да кажеш Да!  Клуб Music Jam ("Пиротска" 5) от 22.00 ч. в петък, 14 февруари. Билети - ТУК Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2629809340474614/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички