Тhe Dead Daisies се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley


Тhe Dead Daisies се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley

3560

The Dead Daisies, водени от Глен Хюз, легендарният глас на Deep Purple, също се включват в Midalidare Rock In The Wine Valley 2020.  Както MySound.bg нееднократно писа, фестивалът ще се проведе на 17, 18 и 19 юли.  
 Супергрупата, която ще излезе преди Judas Priest в последната вечер, е съставена още от китаристите Doug Aldrich, свирил с Whitesnake и Dio; David Lowy, работил с Mink и Red Phoenix, и барабаниста Deen Castronovo, въртял палки за Journey, Bad English и Hardline.
Глен Хюз е част от Rock And Roll Hall Оf Fame и е с богата музикална история. "Обожавам живите изпълнения и моментът е сега! Нямам търпение да тръгнем на турне с Daisies и да свирим на колкото се може повече сцени по целия свят. Работата по новия албум също беше уникална и искам колкото се може по скоро хората да го чуят", споделя за новия си проект Хюз.
Новият, все още неозаглавен албум на The Dead Daisies, се очаква да излезе в края на май, преди началото на турнето. Дискът е записан във Франция в студио La Fabrique от продуцента Ben Grosse.
"The Dead Daisies е изключително интересна група и за първи път ще е в България с този си състав. Ясно е, че Глен Хюз няма нужда от представяне на рок феновете, но и ние като такива ще очакваме да чуем и някои от хитовете на Deep Purple в негово изпълнение", споделят от Мидалидаре.
Цените на билетите: за 17 юли, когато хедлайнер ще е Running Wild, еднодневен билет е 60 лева. За 18 юли, когато хедлайнер е Within Temptation, цената на еднодневния пропуск е 60 лева. За 19 юли, когато гвоздей в афиша ще е Judas Priest, цената на еднодневния пас е 80 лева. Тридневните билети са по 120 лева. Всички билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.  Деца до 12 години влизат безплатно.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички