Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Helloween се завръщат в България с нов албум и всичките си хитове


Helloween се завръщат в България с нов албум и всичките си хитове

3059

Турнето United Alive World Tour Part II идва и в България.  Helloween, чийто нов албум ще излезе в края на лятото, тръгват на ново световно турне през септември. Освен горещите песни от все още неозаглавения диск, групата ще изпълни и своите най-големи хитове в оригиналния си състав, воден от вокалното трио Michael Kiske, Andi Deris и Kai Hansen.Металиадата предстои в столичната зала "Арена Армеец" от 19.00 ч. на 12 ноември.
"Световното турне Pumpkins United ни обедини и затвърди като истинска банда. Много сме запалени по създаването на новия студиен албум. Чисто творчески е изключително вълнуващо", споделя харизматичният вокалист Andi Deris. "Беше адски забавно да създадем шоу от албумите ни за първото турне. Сега с новия албум ще можем да надградим това. Разбира се, ще включим и някои от класиките ни, особени онези, които не успяхме да изпълним миналия път", допълва Markus Grosskopf. "Обратната връзка, която получихме беше изумителна. Да чуеш думите "това е шоуто на живота ми", ти дава силата да предложиш на феновете нещо повече. Така че да се готвят за следващия рунд!", завършва Sascha Gerstner.
"За нас е чест, че Helloween отново ни се доверяват и ще можем да предложим и това шоу на феновете в България. Очаква се турнето да мине през минимум 32 държави, сред които Италия, Австрия, Германия, Англия, Франция, Испания, Русия, Финландия, Естония, Швейцария и, разбира се, България. Ако предишното турне беше определяно като "хеви метъл турнето на годината", просто можем да си представим какво ни подготвят сега немските метъл легенди, със сигурност не е за изпускане", споделят организаторите от Bulgarian Live Music.
Билети - в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, The Mall, книжарници "Ориндж", "Офис 1", Билетен център на НДК, "Технополис" и "Български пощи".  Първите 200 са на промоционална цена от 60 лева (правостоящи), след това регулярните ще са 70 лева (правостоящи) и 80 лева и 90 лева за седящи места.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички