Часове до съвместното шоу на Papa Roach и Hollywood Undead


Часове до съвместното шоу на Papa Roach и Hollywood Undead

3217

Предстоящият съвместен концерт на Papa Roach и Hollywood Undead е след броени часове.  Както MySound.bg нееднократно писа, на 2 март в зала "Универсиада" България ще стане част от европейското турне на бандите, което включва над 20 концерта в 14 държави. 
Papa Roach и Hollywood Undead винаги са имали много силна връзка със своите фенове и съвместната им обиколка е изключително вълнуваща не само за почитателите им, но и за самите музиканти.
На 14 февруари тази година излезе новият албум на Hollywood Undead "New Empire, Vol. 1", който е шестият студиен запис в тяхната кариера. Парчетата от диска бързо събраха милиони слушания в стрийминг платформите, а песента "Heart Оf A Champion" влезе в колекцията на YouТube Rock Hotlist.  Papa Roach, от своя страна, стартираха нова кампания, озаглавена "People Оf Papa Roach", с която насочват вниманието към огромния си брой фенове по света. В първото видео от инициативата фронтменът на бандата Jacoby Shaddix чете писмо от тяхна почитателка, която разказва за себе си и каква голяма роля имат Papa Roach в нейния житейски път. Групата призовава всеки, който иска да разкаже своята история, свързана с Papa Roach, да го направи без да се колебае.
В шоуто на Papa Roach (на снимката) и Hollywood Undead в София ще участват и Ice Nine Kills. Поради включаването и на трета банда, вратите на зала "Универсиада" ще отворят в 18.00 часа. Ice Nine Kills ще се качат първи на сцената. Сетът им е с начален час 19.00. Hollywood Undead излизат в 19.50 ч., а Papa Roach - в 21.20 часа.  Входовете на "Универсиада" в деня на концерта ще бъдат отворени в 18.00 ч. Организаторите приканват феновете да се насочат към залата по-рано за рутинните проверки по безопасността навреме. 


Ограничено количество билети - в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.Eventim.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички