Роби Уилямс влиза в ролята на треньор в Гласът на България по bTV


Роби Уилямс влиза в ролята на треньор в Гласът на България по bTV

3483

Битката за короната в седмия сезон на "Гласът на България" официално ще раздели треньорите в два враждуващи лагера в ефира на bTV тази неделя.

Михаела Филева и Камелия ще обявят война на колегите си в журито, а Графа ще признае, че в шоуто е настъпил матриархат. Един глас ще накара всички да поискат да обърнат столовете си към сцената, но един ще остане блокиран. Кой кого ще елиминира и как Влади Ампов открива "прокобата на блок бутона", ще стане ясно във втори епизод от кастингите на тъмно. Романтичен млад китарист, който се бори с коварна болест, две сестри с обща мечта да се качат на голямата сцена и експресивна певица, която се подготвя за изпълнението си с 60 клека в бекстейджа, са част от колоритните участниците в епизод № 2. Как да сбъднат мечтата си за музикална кариера, ще ги посъветва лично световната звезда Роби Уилямс. Той ще влезе в ролята на треньор с безценни съвети към участниците. В специално видеообръщение легендарният певец ще разкрие формулата за успех в музикалния бизнес и ще предаде част от опита си на кандидатите за певческа слава в шоуто.
 
Благодарение на силното онлайн присъствие на българското издание на музикалното риалити, което получи награда за най-добро представяне в мрежата сред всички формати The Voice Оf… в света, сцената на "Гласът на България" се превръща в предпочитано място за изява на чужденци от всички краища на света. Силното международно участие ще продължи с изпълнението на нежно 19-годишно момиче с космически глас, което ще получи най-неочаквана и емоционална среща в живота си.  

Пред четирите стола ще се изправи и регетон звезда от Доминикана, която ще се опита да впечатли треньорите с изпълнение на най-големия световен хит на изминалата година.  Първите реакции на избраните участници и войната между треньорите следи новият V-Reporter Александра Петканова.

Ексклузивните ѝ репортажи феновете могат да проследят в рубриката "Гласът зад кадър" в сайта http://glasat.btv.bg и във Фейсбук страницата на предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички