Теди Кацарова пръска чар и пее на майсторите от Бригада Нов дом


Теди Кацарова пръска чар и пее на майсторите от Бригада Нов дом

3430

Зрителите на bTV ще видят чаровната и много усмихната Теди Кацарова в непривична роля на майстор.

Певицата участва във втория епизод на предаването "Бригада Нов дом" без да пести сили и с огромно желание и хъс. Тя се включи не на 100, а на 200% в ремонта на апартамента на Деси и Вики – майка и дъщеря с изключително тежка житейска съдба. Лъч на надежда и предпоставка за ново начало в живота им ще дадат майсторите от Бригадата, които, както всеки път, оставят сърцето и душата си в ремонтирания апартамент.

Този път много положителна енергия в новото жилище ще внесе и Теди Кацарова, която ще получи ценни уроци по боядисване и ще стане перфектна в това благодарение на Жабето. Той, а и цялата бригада, буквално ще се прехласнат по чара и красотата на вокалистката, а в знак на чудесно прекараното време по време на ремонта тя ще ги "покани" на специален импровизиран концерт в чисто новата баня на жилището. Двете героини в епизода също ще запомнят за цял живот срещата си с любимата певица. Освен че ще си прекарат чудесно, трите ще разговарят по темата за взаимоотношенията между майка и дъщеря.

Какво още ще се случи и какво всеки от участниците ще научи благодарение на "Бригада Нов дом", ще стане ясно довечера точно в 21. 00 ч. по bTV.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички