Sevi отпразнуваха 10 години с ново видео сред възторжени фенове


Sevi отпразнуваха 10 години с ново видео сред възторжени фенове

3643

Българската банда Sevi отпразнува 10 години на сцена и представи новото си видео "Shattered".

Както MySound.bg нееднократно писа, събитието се състоя в столичния клуб Music Jam на 6 март.  
Съвсем в стила на тази иновативна банда, изненади не липсваха. Шоуто стартира точно в 20.00 ч. с едночасов сет от Tony (Sugar DJ’s), който загряваше прииждащата публика с модерни рок хитове.

Точно в 21.00 ч. на сцената се качиха Hellion Stone, които също бяха специални гости на събитието. Момчетата представиха 35-минутен ударен сет, с който екзалтираха насъбралата се вече многобройна тълпа.

10 минути преди 22.00 ч. стартира шоуто на хедлайнърите с първия от трите ретроспективни клипа, отразяващи емблематични и забавни моменти от историята на Sevi зад кадър, които разделиха концерта условно на три части.

Веднага след първото видео музикантите откриха с взривяващо интро и чисто новия си сингъл "Shattered". Целият концерт беше съпътстван от визуализации и ефектно осветление, които оформиха цялостно мултимедийно шоу.

В края вокалистката Светлана Близнакова покани отново на сцената специалните гости Hellion Stone и Sugar DJ’s, за да си направят обща снимка с публиката. Шоуто завърши с новото видео "Shattered", в което групата е заложила на ъндърграунд визия и екшън сюжет. Гост-актьор в клипа и участник в създаването на сценария на клипа е Радостин Христов (Radostin Hristov-Stin). Видеото е дело на Боян Карамфилов и Валери Милев. В екипа са още Мартин Киряков (осветление), Дани Такева (грим), враната – Гаргамел и Виктория Вучева (снимки - making).

По аранжимента Sevi са работили с Александра Зернер, която изпълнява и китарите в парчето, а аудио обработката е дело на именития италианец Марко Барусо.

Клипът се върти и в социалните мрежи от уикенда, а музикантите обявиха, че сингълът ще стане част от четвъртия албум на бандата.

След прожекцията на видеото, вечерта продължи отново с Tony от Sugar DJ’s, който представи предпремиерно ремикс версията на сингъла на Tony & Jen Majura "To Hell Аnd Back".

Междувременно Sevi и Hellion Stone раздаваха автографи и се снимаха с феновете в специално отделената за това зона във фоайето на клуба.

Виж "Shattered" тук:

https://www.youtube.com/watch?v=14Ea9wCNQck

Снимка: Виктория Вучева

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички