Muddy до ушите в Grindhouse Skateclub


Muddy до ушите в Grindhouse Skateclub

3673

"Muddy — гротескно и грозно аморфно чудовище, газещо в калните, мудни води на потния слъдж метъл, което с всяка крачка, всеки лайв, взима още и още души…"

Muddy е слъдж-блус-сайкъделик супербанда банда от София, в която се подвизават познати физиономии от последните 20 години на софийския ъндърграунд. За последните няколко шайката успя да роди и първия си студиен албум - 64-минутният  "Hopeland".

Неговата премиера - първоначално обявена  в столичното кино "Влайкова", ще се състои в Grindhouse Skateclub от 19.00 ч. навръх петък, 13 март, при вход свободен. Новата локация е заради забраната за провеждане на културно-масови събития в кина и театри.

Самият албум, който ще излезе на 13 март, бе шумно огласен от клипа към парчето "I Just Want It" на 2 февруари. Вижте го тук: https://www.youtube.com/watch?v=wJ8SKGrVxDg&feature=youtu.be

Дискът е записан и смесен в София и мастериран в Ню Йорк от Алан Даучес (West West Side Music). Участват гост музиканти от Panican Whyasker, Daily Noise Club, D2, Obsidian Sea и други.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/582245155687299/ 

След като от калните води на софийските локви и разбитите ни мечти лепкавият тежкотоварен звяр "Hopeland" изпълзи в Grindhouse Skateclub за аудиовизуален кошмар, родителите му ще го натикат право в ушите ви с концерт в голямата зала на клуб Mixtape 5 от 18.00 на 5 април. И понеже музиката, колкото и грозна и кална да е, е за споделяне, на сцената ще излязат още дуум традиционалистите Obsidian Sea, шумните слъдж/дет метъл надежди Church Оf Destiny, както и динамичното дуо Feedbacker. Прожекция в кино "Влайкова" предстои през лятото.

Muddy е сформирана през 2013 година. Бандата залага на бавни и тежки рифове и оригинален сценичен имидж. През март 2014 г. записва демо от 4 парчета. През лятото същата година участва в Independent Sofia Summer Fest  в "Маймунарника", а седмица по-късно на - Sea Of Black Festival в Бургас. През март 2015 г. музикантите подгряват за Crowbar при първото им гостуване в София.

Чуй и виж Muddy тук:
https://www.youtube.com/watch?v=wJ8SKGrVxDg
https://www.youtube.com/watch?v=Xv_6ZiLAkG4

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички