Спечели книгата 1 + 1 = 1. Успели българи в тандем


Спечели книгата 1 + 1 = 1. Успели българи в тандем

3714

Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Книгомания", в чийто каталог се появи книгата от Веселина Паскова "1 + 1 = 1. Успели българи в тандем". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с интригуващата творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя българската телевизионна игра, излъчвана по "Нова телевизия", разцепи дует Ритон през 2011 година?

Крайният срок е 13.00 ч. на 20 март

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ 1 + 1 = 1

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно луксозното произведение да стигне до тях.

Успех на всички!*

"1 + 1 = 1" е книга за партньорството между талантливи, ярки, силни и вдъхновяващи личности, които не се страхуват нито от своето его, нито от егото на другия. Такъв е неписаният закон на успеха във всяко партньорство, независимо между какви хора и в каква сфера е то – двамата в тандема да имат и чувстват пълната свобода да бъдат себе си.

Според народопсихологията българите често сме определяни като индивидуалисти и трудно вписващи се например в по-голяма група с обща цел. Книгата от Веселина Паскова обаче опровергава това твърдение, като ни показва 15 от най-успешните партньорства. Сред включените двойки ще срещнете спортисти, художници, музиканти, бизнесмени, актьори, журналисти, като общото между тях е не само постигнатият успех, а и балансът, "напасването"“ на две силни и харизматични личности. В този поток на мисли изображението на корицата никак не е случайно – лодка с гребла – гребците трябва задължително да са в синхрон, с определен ритъм и да следват една посока; иначе усилията им биха били напразни. Този своеобразен сборник от истории за успеха не само представя различни биографии, а разглежда редица важни теми – като доверието, компромиса, любовта, свободата, егото, които преминават като лайтмотив в историите. Всеки партньор от тандемите разказва своята житейска гледна точка какво е трябвало да преодолее и каква е неговата "формула" за постигането на единност. Много от заглавията в книгата са находчиви метафори на "тандем" – "контрапункти" създават музика, "два баса на една струна", "съвършената комбинация", "братя по оръжие", "едно е повече от две", "отборът"… За читателите остава задачата да четат "между редовете" и да си "вземат" толкова "единици" мъдрост от чуждите послания, колкото им е нужна за постигането на личен успех.

И така, добре дошли в световете на Даниела Кузманова и Румен Бояджиев, Мария Гроздева и Валери Григоров, Бойка Велкова и Теодосий Спасов, Дарина Янева и Андрей Янев, Памела Никсън и Васко Василев, Десислава Стоянова и Александър Кадиев, Борис Панкин и Мариан Бачев, Ернестина Шинова и Андрей Слабаков, Хилда Казасян и Христо Йоцов, Кирил Вътев и Тодор Вътев, Сибина Григорова и Асен Григоров, Марио Мишев и Иван Кънчев, Албена Денкова и Максим Стависки, Иван Несторов-Амебата и Димитър Ковачев-Фънки, Архимандрид Алексий и Екатерина Михайлова и Здравко Желязков (дует Ритон).  

Веселина Паскова е завършила българска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Била е програмен редактор в Националния дворец на културатаСофия. Съставител е на три сборника "Зелени разкази", в които са събрани творбите на съвременни български писатели на екологични теми. Заедно с Орлин Горанов е съавтор на автобиографичната му книга "Да започнем отначало". Автор и сценарист е на публицистични телевизионни предавания и документални филми за БНТ, има дългогодишен опит като специалист в маркетинга и рекламата. Обича да работи в екип и е убедена, че това е начинът да се постигне успех във всяко начинание. Обича музиката, животните, пътуванията, планината, морето, тениса и ските.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички