Nо Mercy пристига в България за Фестивала на цацата 2020


Nо Mercy пристига в България за Фестивала на цацата 2020

3097

Зимата отмина, време е да се подготвим за летните морски фиести.  На хоризонта: традиционният Фестивал на Цацата, който ще се проведе в Кранево и тази година. Четвъртото издание на събитието, посветено на най-обичаната малка риба по Черноморието, ще събере купонджиите между 12 и 14 юни.
Специален гост е Marty Cintron (на снимката), познат на поколения парти-фенове като No Mercy. Голяма част от хитовете му все още озвучават всички летни фиести по света и у нас.  А сега и в Кранево ще прозвучат парчетата "Where Do You Go", "Please Don’t Go", "Hello–How Are You", "When I Die" и "Kiss You All Over".
В програмата на тридневния фестивал ще се включат и група Контрол, майсторите на комедията Георги Мамалев, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, както и момчето, което продължава да говори с морето - Панайот Панайотов. Освен музикалния афиш, фестивалната зона ще предостави на посетителите много възможности за забавления и вкусни морски дарове.
Очакват ви атрактивни състезания по надяждане с цаца, надпиване с бира, състезанията "Бягане с токчета" и "Бирена миля", лятно кино, кулинарни демонстрации и много други забавления.
Отново ще има и детска зона, в която най-малките ще се забавляват с много игри и вълшебни предизвикателства. Входът, както винаги, е свободен.
Повече информация - на сайта на фестивала или в неговата страница във Фейсбук.
Фестивалът на цацата се организира с подкрепата на община Балчик и до момента в него са взели участие световни звезди като Precious Wilson, изпълнителите на вечния летен хит "Lambada" – Kaoma, както и Уикеда, Милена, Тоника СВ, Трамвай №5, Тони Димитрова Краси Радков и много, много други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички