Дейвид Ковърдейл ляга под ножа


Дейвид Ковърдейл ляга под ножа

3161

Налага се Дейвид Ковърдейл да бъде опериран от херния заради здравословни проблеми.

Поради тази причина всички планирани концерти на Уайтснейк (Whitesnake) в Щатите и Великобритания до края на годината се отменят, съобщиха от групата.

Харизматичният певец има двустранна ингвинална херния, което налага по-скоро да постъпи в болница. Това става ясно от неговия официален профил в Twitter. Във видео музикантът изрази огромното си съжаление от създалата се ситуация, извини се на феновете, че не могат да го видят на сцена и призова да проявят разбиране. По думите му той е добре и не се притеснява от предстоящата интервенция.

През 2017 г. Ковърдейл претърпя тежка операция на коляното заради дегенеративен артрит и смени и двете си колена с титанови стави, припомня blabbermouth.net.

Уайтснейк отложиха азиатската си обиколка заради разпространението на коронавируса. По-късно стана ясно, че групата няма да може да осъществи концертите си в САЩ и Европа.

Миналата година Уайтснейк издаде албума "Flesh & Blood", като най-популярни от него станаха синглите "Shut Up & Kiss Me", "Trouble Is Your Middle Name" и "Hey You" ("You Мake Мe Rock").

Легендарната формация удари хедлайн във втората вечер от фестивала Hills Of Rock в Пловдив.

Снимка: Албена Цолова-Бета

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички