Четворен метъл трус на The Last Of Days vol. 2


Четворен метъл трус на The Last Of Days vol. 2

3162

Второто издание The Last Of Days ще се проведе в столичния рок-бар Fans от 20.30 ч. на 11 април (събота).

Участие в организираното от Perfect Storm Events събитие ще вземат известни и доказани групи от българския ъндърграунд със стилова насоченост дет и траш метъл.  Това са Past Redemption, Sintetica, Concrete и Mass Grave.

Софийската дет метъл формация Past Redemption няма нужда от представяне, защото името ѝ говори достатъчно за себе си от 1992-ра до сега. След няколко години на по-слаби ротации и  концертна дейност, момчетата са готови да подновят сценичните си изяви. Past Redemption е  сред най-опитните групи на българска сцена с близо тридесетгодишна история. В дискографията ѝ са четири дългосвирещи албума и няколко сингъла:

1. "Decomposed" (full- length) (1993)
2. "Useless Amputation" (full- length) (1994)
3. "Forever Burning Scorn" (full- length) (2005)
4. "Unleashed Emptiness" (full- length) (2010)
5. "Fraud" (single) (2011)
6. "Homocide" (single) (2016)

Наскоро към групата се присъединиха Александър Попов (Voices And Fingers; екс- O.H., екс-Big Fat Lilly, екс- Demoraga) на китара и на бас Димитър Хаджиилиев (екс-Фанагория, екс-Bitow Terror, екс- Da Small Tragoediaz), който бе в бандата между 2004-а и 2014-а. Останалите двама членове на Past Redemption са Александър Василев (екс-Деградат) на китара и вокали от 2015-а година насам и Стефан Иванов (екс-Korozy, eкс- Taran), който е барабанист на състава  от самото му начало.

Sintetica е дет метъл банда от Благоевград, основана през март 2016 година. В момента музикантите работят над първата си творба, която записват в студиото на фронтмена Антоан Божков в Благоевград. Групата е в състав: Антоан Божков- китара/ вокал; Тодор Язовалийски- китара/ бек вокал; Георги Ботев- бас и Иво Вълков- барабани.

The Last Of Days vol. 2 ще е първата изява на Concrete в София за тази година. Шуменските дет метъли стартират официално през 2011-та година, а през април 2012 година издават дебютното си EP "Annihilation Of Humans", включващо пет песни. За следващите пет години момчетата пускат още три дългосвирещи албума: "Dawn Of Revival" (2013), "Chambers Of Afterlife" (2015) и "Domain Of Untold Horrors" (2017), с които се нареждат сред най-дейните и продуктивни групи в България.

Concrete - "Into Lifeless Slumber" LIVE @ ampsonair.com (29 юни 2019)

Цената на входа за събитието е 10 лв. и ще се заплаща на място. Концертът не е All Ages. Непълнолетните лица могат да присъстват с родител или с придружител и декларация, която е нужна и в двата случая. Тя може да бъде изтеглена от тук:

https://francofoliesbg.eu › 2016/04 › YF-declaration

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/184144856003844

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички