Концертите на ФСБ се отлагат за 12 и 13 юни


Концертите на ФСБ се отлагат за 12 и 13 юни

2853

Концертите на ФСБ, предвидени за 3 и 4 април,  ще се състоят на 12 и 13 юни.  Това се налага поради обявеното извънредно положение в България, предприетите мерки за справяне с  епидемията от коронавирус (COVID-19) и издадената забрана за провеждане на културни събития в страната.

Часът и мястото на концертите остават непроменени - Sofia Live Club от 22.00 часа. Билетите са валидни без презаверка както следва: от 3 април -  за 12 юни, от 4 април -  за 13 юни. Все още може да закупите билети за 13 юни от мрежата на eventim.bg
Надяваме се да се видим в добро здраве, с настроение за хубава музика  и "Пак да се прегърнем"!
Както MySound.bg нееднократно писа, ФСБ – легендарните рок музиканти се събират за първи клубен концерт след повече от 40 години творческа дейност. Датите са 12 и 13 юни, а мястото - Sofia Live Club.
Знаменитата група ще свири по покана на Sofia Live Club, а двата концерта са ексклузивни и дълго чакани.  ФСБ е създадена през 1975 година от трима музиканти, току-що завършили Музикалната академия и поели по пътя на своите музикални идеи и мечти. Румен Бояджиев – синтесайзъри и вокал, Константин Цеков – клавишни и вокал и Александър Бахаров – бас китара и вокал, са пионерите на прогресив рока в България, оставили ярка следа в популярната музикална култура у нас. През 1979 година триото става квинтет с привличането на Иван Лечев – китара и цигулка и Петър Славов – барабани, а след 1983, с напускането на Александър Бахаров, Ивайло Крайчовски става басист на групата. С годините тя се превръща в символ на висок професионализъм и в най-атрактивната българска концертна група, следвана възторжено от вече четири поколения почитатели.
След многобройни издадени сингли и албуми, хиляди концерти, участия в световни рок фестивали, рок клубове, филми и музикални програми, музиката на ФСБ звучи все така актуално, не губи своята значимост и послание. 
През годините музикантите получават много престижни музикални награди, които продължават да доказват твърдението, че са все така "Високо, високо, високо". Днес, отново трио, Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев триумфират на концертната сцена със своя неподражаем музикален почерк.  "Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от "глътка въздух" и духовност. И това правим! Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен. Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности и се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща!", споделят музикантите.
Концертите в Sofia Live Club ще задоволят жаждата за музиката, която бе създавана назад във времето, но продължава да звучи все така вдъхновяващо и магично.
Билетите са в продажба в мрежата на eventim.bg и билетните каси на цена 50 лева. Билети има само за 13 юни. Билети на място няма да се продават.  Събитието е без резервации и се препоръчва по-ранното пристигане в клуба, обясняват от неговата управа. Website SLC www.sofialiveclub.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички