Hits Only: най-доброто от музиката на 80-те и 90-те с нова дата


Hits Only: най-доброто от музиката на 80-те и 90-те с нова дата

2950

Третото издание на станалата популярна у нас платформа Hits Only: All Stars, която събира най-обичаните световни звезди на 80-те и 90-те на една сцена, е отложено за следващата година.

Зрелищното шоу с DJ Bobo, CC Catch и ядрото на Ace Of Base - Jenny Berggren, е сред многото, планирани за последните месеци, които са засегнати от извънредната международна обстановка, породена от разпространението на коронавирус (COVID-19). Вследствие на наложените ограничения в свободното придвижване на хора и стоки, възпиращи нормалното протичане на обявените концертни събития, организаторите от Keen Acts, радио Energy и мениджмънтът на музикалните звезди положиха съвместни усилия за намирането на оптимален възможен вариант. Грандиозното парти, обещаващо на феновете ударна доза любими хитове, ще се състои в столичната зала "Арена Армеец" на 17 април 2021 година.

Настоящата безпрецедентна ситуация влияе изключително негативно на цялата индустрия, обвързана със събитията у нас, обхващаща организаторите на фестивали, концерти, изложения, конференции, спортни мероприятия и т.н., както и всички техни подизпълнители, занимаващи се с реализацията, и обвързани в договорни отношения на международно ниво.

Обстановката е безпрецедентна също така за всички, които работят в сферата на събитията по целия свят, като се очаква тепърва да се изработи ясна методология за това как ще се синхронизират финансовите отношения между отделните страни по веригата – артисти, организатори на турнета, агенти, локални подизпълнители, туроператори, собственици на зали, компаниите, предлагащи билети, както и техните клиенти, закупили билети предварително.

Въпреки че отлагането е по причина, независеща нито от Keen Acts и радио Energy, нито от артистите, нито от залата за събития, и се случва в близък до даденото шоу момент при вече изплатени хонорари, наем на зала, самолетни билети, реклама, както и неочакваните допълнителни разходи, свързани с изместването и реорганизацията, ще се опитаме скоро да ви информираме относно варианти за връщане на пари от билети, ако в крайна сметка няма да имате възможност да присъствате на събитието, посочват организаторите.

Закупените до момента билети важат без необходимост от презаверяване за новата дата - 17 април 2021 година.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички