Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Радио N-JOY стартира поредицата NJOY@HOME концерти от вкъщи

06.04.2020   MySound.bg
NJOY@HOME
Радио N-JOY започна излъчването на  поредица музикални концерти на български и чуждестранни музиканти под наслова NJOY@HOME.
 
Кампанията на медията и включилите се артисти има за цел да изрази своята съпричастност към най-засегнатите в настоящия момент, да отправи призив за отговорност към всички нас и да внесе доза хубава музика и добро настроение във всекидневието. Първото видео от поредицата вече е реалност и може да бъде гледано ТУК.

Сред участващите изпълнители са Прея, VenZy, Дара Екимова, Тино, Innerglow, Искрата, Кристиана Асенова и Toshey, Дамян Попов, Рафаел, Деница Караславова, Виктория, Ния Петрова и Атанас Кателиев - победителите от шоуто "Гласът на България", и други.

Радио N-JOY е социално отговорна медия, която вярва, че в тежък момент като този всички имаме нужда от подкрепа и че само заедно ще се справим. Като активна част от музикалната сцена в страната, медията има за цел да подкрепи не само всичките си фенове, но и музикалните изпълнители, които са част от творческите индустрии – един от най-засегнатите сектори към този момент.

Радио N-JOY активно се включи в кампанията за подкрепа на българските медици, излъчвайки песента "Ако си дал" на вечния Емил Димитров. Като продължение на подкрепата си радиото призовава всеки, който има възможност, да дари 1 лв. чрез изпращането на есемес с текст DMS SOLIDARNOST на кратък номер 17777. Този призив ще бъде част и от видеата в NJOY@HOME. С направените дарения ще бъдат закупени необходима на лекарите специализирана медицинска апаратура и техника, лични предпазни средства и всичко друго, от което спешно се нуждаят болниците в момента.

Радиостанциите N-JOY, bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock, част от bTV Radio Group, призовават: Oстанете си вкъщи и бъдете отговорни.


432
100%
 

Май ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031