И Пинк с коронавирус, но извън опасност


И Пинк с коронавирус, но извън опасност

3203

Пинк (Pink) обяви, че е заразена с новия коронавирус.

Американската  певица, композитор, текстописец, продуцент, режисьор и актриса и 3-годишният ѝ син Джеймсън са развили симптоми преди две седмици. Само тя е дала положителен резултат. 40-годишната изпълнителка си направила тест, доказал вируса. Звездата е следвала препоръките на лекар, което е довело и до преборването на болестта. Семейството ѝ се е изолирало, като никой друг негов член не е заразен, съобщи певицата в Twitter. Преди няколко дни те са повторили изследването и пробите им вече са били отрицателни. "Беше ужасно. Имахме най-различни симптоми", сподели в емоционално Пинк.

Вокалистката разкритикува  действията на правителството по осигуряване на тестове и че изследването за COVID-19 не е масово достъпно за хората, защото те имат право да знаят дали са болни.

За да подкрепи медицинските специалисти на първа линия в борбата с пандемията, носителката на награди "Грами" ще дари по 500 000 долара на два спешни фонда за борба с COVID-19 - на Temple University Hospital във Филаделфия, където е работила майката ѝ в продължение на 18 години, и на кризисен фонд на кмета на Лос Анджелис.

Наричайки медицинските работници "герои", вокалистката призова: "Следващите две седмици са решаващи: моля ви, останете си вкъщи".

В края на миналата година Алиша Бет Мур, както е истинското име на изпълнителката, заяви, че ще си вземе едногоднишна почивка, за да се фокусира върху своето семейство. От 2017-а тя работи на пълни обороти. Тогава Пинк славно се завърна след дълга пауза с албума "Beautiful Trauma", а после издаде и не по-малко акламирания диск "Hurts 2B Human". "От две години и половина работим нонстоп. Децата скоро ще тръгнат на училище, а Кари също има ангажиметни. Той много ме подкрепяше и пътуваше с мен навсякъде, така че е мой ред да поставя него и малчуганите на преден план. Очертава се да бъде годината на семейството", сподели изпълнителката пред Entertainment Tonight.

Певицата и мотокрос състезателят Кари Харт отпразнуваха 14-годишнината от сватбата си през януари. Те се венчаха през януари 2006 г. на нестандартна церемония на брега на Коста Рика, после разтрогнаха брака си културно в началото на 2008 г., но отново се събраха следващата година.

Снимка: Ryan Aylsworth

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички