#ПомогниОтВкъщи: bTV и партньори с благотворителен концерт


#ПомогниОтВкъщи: bTV и партньори с благотворителен концерт

3920

Броени дни преди едни от най-светлите християнски празници, bTV Media Group и партньори отново обединяват усилия – този път в подкрепа на Българската хранителна банка.  Под надслов #ПомогниОтВкъщи, на 8 април от 20.00 ч. bTV ще излъчи двучасов благотворителен концерт, даренията от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца. Събитието по идея на "Сингъл Степ" и реализирано със съдействието на Joker Media ще бъде достъпно не само за всички пред малките екрани, но и онлайн - чрез лайфстрийм  на btvplus.bg и дигиталната платформа URBО, както и в ефира на bTV Radio и радио N-JOY.
Водещи на концерта ще бъдат неговите продуценти от "Междинна станция" Иван Христов и Андрей Арнаудов, а към тях ще се присъедини и обичаната водеща на "Бригада Нов дом" – Мария Силвестър.
В подкрепа на каузата, в благотворителното събитие ще участва цяло съзвездие изпълнители. Сред тях са треньорите от "Гласът на България" – Графа и Михаела Филева, Мария Илиева, Дони, Тони Димитрова, Люси Дяковска, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Васко Василев, Любо Киров, Криско, Виктория, Ния, Прея, Преслава и други имена от музикалната сцена. 
В съответствие със строгите мерки за превенция на разпространението на COVID-19, които bTV Media Group прилага, само малка част от изпълнителите ще присъстват на живо в студиото, ангажирано за събитието, при спазване на всички хигиенни изисквания. Останалите певци ще повдигнат завесите към личния си свят за зрителите и ще подкрепят каузата с вълнуващи изпълнения от вкъщи. Всеки, който има възможност и иска да помогне на най-уязвимите групи от обществото, подкрепяйки Българската хранителна банка, може да го направи като изпрати есемес на стойност 1 лв. с текст DMS HRANA на кратък номер 17777. За абонати на А1, Telenor и Vivacom цената на 1 есемес е 1 лев. Дарения могат да бъдат направени още чрез банков превод, кредитни и дебитни карти, както и чрез системите на ePay и PayPal, посочени в секция "Дари сега" на страницата на Българска хранителна банка - bgfoodbank.org.  В името на работата в полза на хора в нужда, фондация "Америка за България" пое ангажимент за всеки 1 лев, дарен по време на концерта в полза на БХБ, да дари още 1 лев в подкрепа на работата на хранителната банка.  Ангажиментът на фондацията е в размер до 50 000 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички