Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Майли Сайръс с позитивно инстаграм шоу по време на карантина


Майли Сайръс с позитивно инстаграм шоу по време на карантина

3300

Любимата суперзвезда и вечна бунтарка Майли Сайръс отново доказа креативността си дори и затворена вкъщи по време на глобална карантина.  Изпълнителката стартира собствено токшоу в инстаграм профила си, озаглавено Bright Minded. Името на онлайн предаването е акроним за всяка една от темите, които Сайръс разисква със специалните си гости по видеочат от разстояние: • B – blessings/curses of social media: социалните медии като благословия и проклятие• R – reliable sources: надеждните източници на информация • I – immune boosters: имуностимуланти• G – getting active: как да се поддържаме активни• H – healthy anxiety: полезното безпокойство• T – thoughts and attention/toxins: мисли и внимание/токсини• M – memories: спомени• I – inflammation: раздразнение• N – negative thoughts: негативни мисли• D – dedicating 15 minutes to something new: посвещаване на 15 минути на нещо ново• S – sleep: сън 
В продължение на 15 епизода, Майли се стреми да предаде на зрителите успокоение, позитивизъм и чувство на свързаност по време на карантината с помощта на звездните си гости и нейни близки - изпълнителите сър Елтън Джон, Алиша Кийс, Дуа Липа, Деми Ловато, Селена Гомез, Марк Ронсън, Рита Ора, половинката ѝ в живота Коди Симпсън, нейният баща Били Рей и по-малката ѝ сестра Ноа Сайръс, водещите Джими Фалън и Елън Дедженеръс, актрисите Рийз Уидърспуун, Кери Уошингтън, Хилари Дъф, Зоуи Кравиц, модните икони Джеръми Скот, Хейли Бийбър, Парис Хилтън и още много други.   Зад вълнуващото предаване, което изпълнителката на хита "Mother’s Daughter" заснема и излъчва от дома си, стои идеята, че ако бъдем позитивни и активни в създалата се изненадваща за повечето хора ситуация и използваме времето вкъщи, за да работим върху себе си и да коментираме алтернативни начини да бъдем полезни на природата, тогава всичко ще се оправи. 
Bright Minded стартира с епизод 1 през март и разговор с д-р Амен, прочут специалист по психиатрия сред звездната гилдия, с когото Майли обсъжда предимствата и недостатъците на социалните медии по време на пандемията и това как технологиите ни помагат да останем свързани със света.  
В рамките на всеки епизод, звездните гости разкриват пред Майли и последователите ѝ в инстаграм различни трудности от личния си живот и дават съвети от първо лице. Селена Гомез признава, че е диагностицирана с биполярно разстройство, като споделя как се справя с неспокойствието и по какъв начин, връщайки се в детските си спомени, се чувства закриляна и позитивна. На свой ред дългогодишната приятелка на Сайръс, Деми Ловато, разказва за пътя, който е изминала, за да се възстанови от свръхдоза през 2018 година, както и през какви промени е преминало тялото ѝ и как се е научила да приема и харесва себе си такава, каквато е. 
В епизод 4 се включва и един от любимите дизайнери на Сайръс - ексцентричният Джеръми Скот, който води тюториъл за това как сами да си изработим забавен и цветен дизайн, а в епизод 5 Майли и моделът Хейли Бийбър, съпруга на поп идола Джъстин Бийбър, се гримират заедно, докато размишляват върху сексуалността и духовността.
В най-новия 15-ти епизод, Майли се свързва със сър Елтън Джон от дома му в Лос Анджелис, който посвещава разговора на борещите се с коронавируса лекари на първа линия и ада, през който преминават. След като събира 8 милиона долара по време на специалните домашни концерти на iHeart и ги дарява на организациите Feeding America и First Responders Children's Foundation, емблематичният британски изпълнител продължава активно работата си по Elton John AIDS Foundation, за да подсигури заболелите от СПИН с нужните лекарства и медицински грижи и по време на кризата. Той завършва разговора с апел за това колко е важно да се свързваме с близките си и да им напомняме колко много означават за нас, като се надява, че след като кризата премине, хората ще са по-добри един към друг.
Bright Minded в IGTV в Инстаграм профила на Майли Сайръс - тукMiley Cyrus в Tуитър:

https://twitter.com/mileycyrus?lang=bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички