Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Един Свят: Заедно Вкъщи

13.04.2020   MySound.bg
Лейди Гага
Поп иконата Лейди Гага (Lady Gaga) е съорганизатор на инициативата Global Citizen - One World: Together At Home ("Един Свят: Заедно Вкъщи").

Специалното ТВ събитие ще бъде излъчено в цял свят в събота, 18 април |5:00 p.m. PDT/8:00 p.m. EDT/12:00 a.m. GMT| като знак на признание и подкрепа към медиците, които се борят на първа линия в условията на световна пандемия.

Домакини на двучасовото извънредно издание ще са популярните ТВ звезди Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel и Stephen Colbert. В събитието ще бъдат представени уникални истории на герои-медици от цял свят. В него ще се включат много звездни гости с редица вълнуващи изпълнения: Billie Eilish с брат си Finneas, Elton John, John Legend, J Balvin, Maluma, Chris Martin, Alanis Morissette и много други. Звездите на класическата музика Lang Lang и Andrea Bocelli също са част от знаменитостите, които ще подкрепят глобалната инициатива на фонда за борба с коронавируса към Световната здравна организация WHO.

Шоуто ще бъде излъчено едновременно по каналите ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeart Media и Bell Media. В световен мащаб, BBC One ще излъчи предаването в неделя, 19 април. То ще звучи и в ефира на beIN Media Group, MultiChoice Group и RTE.

One World: Together At Home ("Един Свят: Заедно Вкъщи") ще се излъчи и в няколко последователни часа в дигиталните стрийминг платформи Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo и YouTube.

За повече информация посетете: www.globalcitizen.org/togetherathome.


1181
100%
 

Октомври ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031