Очакваме In Flames в България догодина


Очакваме In Flames в България догодина

3606

За съжаление, поради продължаващите ограничения за провеждане на културни събития в цяла Европа и България, наложени от съответните здравни служби, мениджмънтът на In Flames взе решение да отложи цялото eвропейско турне включително и датата в България - в столичната зала "Универсиада" на 19 май, известиха от EventEase, организиращи събитието.

Новата дата ще бъде в началото на 2021 година, като организаторите и мениджмънтът на групата работят усилено да определят точните дати на цялото турне в най-кратки срокове.

Всички видове закупени билети остават валидни и ще важат за новата дата без презаверка.

Бандата изпраща искрените си пожелания на всички да бъдат здрави и молят феновете за разбиране и търпение в този труден за всички нас период.

Очакваме славните шведи в България със сетлист, включващ хитовете им дотук и парчета от актуалния албум "I, The Mask", записан с многократно номинирания за "Грами" продуцент Howard Benson - да увеличат с нови попълнения фен базата си у нас и да напомнят на старите си почитатели тук къде им е силата – в мелодичните линии и в смелостта да експериментират.

Това е банда, която умело балансира между модерното и класическото, създавайки свой собствен облик и привличайки редица млади последователи.   

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички