Хари Стайлс пусна тениски в подкрепа на борбата с COVID-19


Хари Стайлс пусна тениски в подкрепа на борбата с COVID-19

4040

Хари Стайлс пусна в продажба тениски със специални надписи, приходите от които отиват директно в подкрепа на глобалния фонд за солидарност към борбата с COVID-19 на Световната здравна организация и Фондацията на ООН.

Тениските са налични на цена от 26 долара всяка и могат да бъдат закупени тук.

"Във времена като тези е по-важно от всякога да си спомним силата на хората. Ако имате възможност да помогнете, моля дарете където можете. 100 % от приходите за тези тениски отиват за борбата с COVID-19. Останете вкъщи, изолирайте се и се пазете един друг. Treat People With Kindness", споделя Стайлс, известен от британо-ирландската група Уан Дайрекшън. Тези дарения подпомагат работата на Световната здравна организация да проследи и разбере повече за разпространението на вируса, да осигури на пациентите нужните грижи, а на работещите доктори на първа линия нужните запаси и информация, както и да ускори усилията по изработване на ваксини, тестове и лечение. Повече - тук: https://covid19responsefund.org.

Фондацията на ООН събира идеи, хора и ресурси, от които Обединените нации имат нужда, за да продължат глобалния прогрес и да се справят със спешните проблеми. В подкрепа на Световната здравна организация, агенция на ООН, в международната работа по COVID-19, Фондацията на ООН помогна в създаването на фонд за солидарност, който събра над 100 милиона долара за по-малко от 2 седмици за животоспасяваща работа из цял свят. Още - на : www.unfoundation.org. Хари Стайлс в Instagram.

Междувременно и Becky G пусна в продажба лимитирана серия тениски с кауза с цел да подпомогне локалната си общност по време на създалата се международната здравна криза, провокирана от коронавируса. Всички приходи ще бъдат дарени в подкрепа на организацията Los Angelis Students In Need. Тениските са налични тук.

Американската певица, композитор и актриса издаде нов сингъл, озаглавен "They Ain’t Ready", заедно с интригуващо видео. "Песента "They Ain’t Ready" винаги е била една от любимите ми записи на английски език. Въпреки това, признавам че този рилийз е сладко-горчив. По онова време идеята на парчето беше да вдъхнови хората да се борят за любовта и да бъдат заедно, въпреки различията си. Днес то е не само посветено на това, но и на надеждата. Предвид ситуацията в страната [САЩ] в момента, моите приоритети напоследък са да образовам себе си максимално относно COVID-19 и да открия възможно най-много начини да помогна и дам на другите. Тази криза рефлектира върху целия свят, но последствията, които виждам с очите си в общността ми в Ел Ей са опустошителни. Тъй като това е първото ми издание след пандемията, реших да помогна на учениците от LAUSD. Те имат над 700 хиляди деца в системата си, 80% от които живеят в бедност. Аз бях един от тези ученици", споделя Becky G.

"Повечето от тези деца нямат достъп до нужните ресурси, за да продължат образованието си от вкъщи. Материали, като компютри и интернет връзка, както и химикалки и хартия за писане, са трудно достижими в момента. Много ученици разчитат също на храната, предоставена в училищата, а сега нямат гарантиран обяд в чиниите си. 100% от приходите от всяка продадена лимитирана серия на тениските "They Ain’t Ready" отиват за помощния фонд LAUSD COVID-19. Заедно можем да се уверим, че никое дете няма да остане гладно или да прекъсне образованието си по време на тези несигурни времена. Обичам тази песен, обичам града си и това да съчетая двата си свята в опит да помогна на другите е правилното решение. Ще продължавам да давам на тези, които имат най-голяма нужда, а това е една от първите крачки да го направя", коментира още 23-годишната изпълнителка.

Becky G има забележителна кариера - два № 1 хита ("Mayores" и "Sin Pijama") в класацията на "Билборд" за латино музика, главна роля във филма "Power Rangers" и епизодично участие в наградения с "Еми" сериал на FOX - "Empire". Тя е носител на две Латино американски музикални награди (2018) и на златен плей бутон от YouTube за събрани над 10 милиона последователи в музикалната платформа. Becky G е била на турнета с  Katy Perry, Demi Lovato, J Balvin, Fifth Harmony и Jason Derulo, има колаборации с Pitbull, Daddy Yankee, Maluma, Anitta, Natti Natasha, Zayn, Bad Bunny, CNCO и други. Becky е обявена от Латино звукозаписната академия за една от "водещите дами в индустрията" за 2018 г. и от родния си град Ингълууд, Калифорния, за принос към испано-обществото. Изпълнителката влиза в класациите "18 тийнейджъри, разтърсили поп културата" на сп. "Ролинг Стоун" и "21 под 21" на сп. "Билборд". Наскоро тя получи отличие за изключително развитие на Латино американските музикални награди през 2019 гoдина за млад изпълнител, постигнал огромен успех за кратък период.

Дебютният ѝ албум "Mala Santa" излезе през октомври 2019 година и се сдоби с 8х платинен сертификат в САЩ, платинен в Испания, златен в Мексико.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички