Jersey 4 Jersey: Звезди събират средства за борба с COVID-19


Jersey 4 Jersey: Звезди събират средства за борба с COVID-19

3171

Помощният фонд за борба с пандемиите на Ню Джърси (The New Jersey Pandemic Relief Fund - NJPRF) организира "Jersey 4 Jersey" – звездно телевизионно събитие за набиране на средства, с които да се подпомогне медицинската, социалната и икономическата ситуация по време на COVID-19 в най-засегнатите общности на щата. 
В благотворителния спектакъл ще се включат едни от най-големите шампиони и популярни личности от домовете си в американския щат, сред които Тони Бенет (вляво на снимката с Елтън Джон), Брус Спрингстийн, SZA, Джон Бон Джоуви, Сакуон Баркли, Дани ДеВито, Упи Голдбърг, Холзи, Челси Хандлър, Чарли Пут, Кели Рипа, Джон Стюърт и други. Звездното шоу в признание на силата и характера на Ню Джърси ще представи и истории, разказани от работниците на първа линия, и жителите, сблъскали се с пандемията отблизо.
"Jersey 4 Jersey" ще бъде излъчено в цял свят тази сряда, 22 април, 7 PM EST по Apple Music и AppleTV, както и на живо и с повторения по E Street Radio, WABC Channel 7, WPVI 6ABC, WPIX, News12, NJTV и други радиа.
"Ню Джърси се намира на първа линия на тази пандемия, затова е по-важно от всякога да направим това, което Джърси умее да прави най-добре – да се погрижим един за друг -  коментира Първата дама на щата Тами Мърфи - Затова молим всички в нашия щат да се включат в това красиво музикално събитие, от което силно се нуждаем в тези непредвидени времена".
Освен събиране на дарения за фонадацията NJPRF, "Jersey 4 Jersey" ще почете всички борци на първа линия, включително здравните работници и бърза помощ. Събитието ще припомни на всички зрители и слушатели по какъв начин могат да намалят разпространението на вируса.
Спектакълът ще бъде продуциран от Джоуел Гален, който наскоро продуцира дарителския домашен концерт "iHeart Living Room Concert Benefit" на FOX, както и много други благотворителни телевизионни събития, включително телетона в чест на трагедията от 11 септември 2001 година. Снимка: Sony Muisic/ "Вирджиния Рекърдс"

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички