Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Виж участниците в първия VIRUS on-line FESTIVAL

23.04.2020   MySound.bg
Керана и космонавтите
Новината за първия онлайн фестивал в България VIRUS on-line FESTIVAL предизвика голям интерес и десетки артисти от цялата страна се включиха в програмата му.  

Концерти, театър, арт-работилници, кулинарни демонстрации, шоу програми, фокуси, спорт, туристически турове на живо са само част от събитията, към които всеки може да се присъедини онлайн на 24, 25 и 26 април - напълно безплатно, без да се налага да става от дивана вкъщи.

Една от изненадите в програмата е Китодар Тодоров, който ще влезе в неочаквана за феновете му нестандартна роля. Актьорът ще представи своя кулинарна демонстрация и ще разкаже тънкостите на приготвяне на любимото си ястие. При това – на живо, директно у вас.

А всеки фестивален ден ще приключва с концерти на любими групи -  Ревю, Обратен ефект, Керана и космонавтите (на снимката), Леб и вино, XhusBand и Yavi вече загряват за новия формат.

Димо от P.I.F. също ще излезе от познатото си амплоа и като дипломиран актьор ще пресъздаде някои от най-обичаните детски приказки, написани от Джани Родари. Мадлен Алгафари също се включва в програмата – тя ще представи книгата си "Приказки за пораснали деца", а ХаХаХа Импро театър ще  разсмеят с уникалните си представления, които достигат съвсем нови измерения в онлайн среда.

Четирима от най-добрите готвачи от Института за кулинарно изкуство към Висшето училище по мениджмънт във Варна ще отправят своите вкусни предизвикателства към всички пристрастени кулинари. Те ще могат да приложат наученото в реално време, в собствената си кухня. Освен варненската кулинарна сцена, такава ще бъде обособена и в кулинарна академия в София, където ще се развихрят още професионални готвачи – Елица Божинова, Роси Иванова и други.

И това не е всичко – VIRUS on-line FESTIVAL ще запълни целия уикенд с куклен театър, курсове по фотография, стоп моушън анимация, астрология, виц дуели, уроци по графити, туристически турове и шоу-програми, пилатес и много други атрактивни събития.

Част от участниците ще бъдат включвани в платформата от домовете си, от собствени студия и ателиета, а за други ще бъдат създадени специални сцени за онлайн предавания във Варна и София.

От сцената във Варна ще бъде излъчено и уникалното Talk show с водещ младият варненски актьор Димитър Костадинов.  Сред гостите му ще бъдат артистите от Тутурутка, музикалните изпълнители Чарли и Polina, Стоян Роянов Я-Я и други.

В част от събитията зрителите ще могат да задават въпроси и да участват с обратна връзка в реално време.

Целта на първия онлайн фестивал в България е да помогне на артисти, музиканти, художници и хора от творческите индустрии да направят плавен преход към новите изисквания на нашето време и да покажат на всички, че истинското изкуство не може да бъде спряно или ограничено от време и пространство. Затова предстои сега да се насладим на творчеството им онлайн на  https://virusfest.bg/!

Фестивалът е напълно безплатен, но всички, които искат да подкрепят артистите, има тази възможност през платформата на фестивала. 

Вече има хора, които са си закупили виртуални билети за много от събитията, въпреки че те не са необходими за достъп до тях – тяхната единствена цел е да подпомогнат артистите да продължат да творят.

VIRUS on-line FESTIVAL ще бъде различен, обещават организаторите.

Всички участници ТУК и тук www.virusfest.bg
 
Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/254357492384833


2596
100%
 

Септември ´21


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930