Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Тита и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за своите фенове


Тита и Боро Първи опаковаха стотици маратонки за своите фенове

3802

Продажбата на моделите от лимитираната серия маратонки Antilopa и Мойски на Тита и Боро Първи стартира на 1 май, когато буквално за минути сайтът на runners.bg прегря от поръчки и се срина заради хилядите хора, влезли точно в 18.00 ч. наведнъж.

Въпреки сериозната подготовка и предприети мерки, трафикът надмина всички очаквания. Тогава за първи път и двамата изпълнители показаха своите модели маратонки, създадени по тяхна концепция. Онази вечер Тита и Боро Първи прекараха заедно със своите фенове в специален лайф, в който подписаха лично картички, опаковаха и подготвиха за изпращане стотици чифтове маратонки. Най-бързите, които поръчаха своите модели, ще получат персонализирано послание от двамата артисти, както и техните най-нови албуми.

Модната компилация между производителя на спортни стоки Runners и Тита и Боро Първи се разработва от миналата година и завършва с продукт, който е безкомпромисен в качеството си и може да бъде сравнен с други световни брандове в спортните стоки. Те са с привлекателен дизайн, всеки чифт се прави ръчно, а в същото време са и на достъпна цена.


За Adamand:
Продуцентска къща Adamand е основана в края на 2016-а година от продуцента и изпълнител Криско заедно с популярния топрежисьор Кирил КировКико. Основните полета на дейност на лейбъла са менажирането на артисти, продуцирането на музикално и видеосъдържание, инфлуенсър маркетинг. Екипът стои зад успеха и на вафла "Криско", която реализира над 2 000 000 продадени вафли само за първите две седмици. Екипът на Adamand съпродуцира два сезона на най-успешния уеб сериал на платформата VBOX7 - "Следвай ме". Сред артистите на Adamand са младата и гореща поп звезда Тита, Боро Първи, Димчо, а от скоро и легендарният Любо Киров.

За Runners:
Първата българска спортна марка обувки, основана през 1999 година. Марката е регистрирана в 45 държави на 2 континента, която предлага авторски и индивидуални разработки на колекциите и партньорство с водещи студиа. Компанията предлага и спортни облекла и артикули. В България притежава 15% от пазарния дял в среден клас маратонки.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички