Миро и Галя от КариЗма отново заедно


Миро и Галя от КариЗма отново заедно

4193

Хубава новина за феновете на дует КариЗма.

След 13 години популярният дует отново ще се събере на една сцена. Напук на слуховете, че са скарани и дори не си говорят. Предстои Мирослав Костадинов да подкрепи Галина Курдова за изпълнението ѝ в шоуто "Като две капки вода" този понеделник, 11 май. Двамата ще се превъплътят в образите на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон за "You're The One That I Want" от хитовия мюзикъл "Брилянтин". Творбата от 1978 година има пет номинации за "Златен глобус" – за най-добър мюзикъл, актьор в мюзикъл на Джон Траволта, актриса в мюзикъл на Оливия Нютън-Джон и песни ("Grease" и "You’re The One That I Want") и номинация за "Оскар" за песен ("Hopelessly Devoted Тo You").

Макар че през последните години отношенията между Миро и Галя бяха сложни, те явно са решили, че е време да зарадват почитателите си, които все още помнят хитовете им "Колко ми липсваш", "Минаваш през мен", Ще избягам ли от теб" и други. 44-годишният певец потвърди новината, като качи снимка от репетицията във Фейсбук. "Guess who's back, back again, Shady's back, tell a friend, Guess who's back... "WOW! (или казано по нашенски "ВЪЙ"). Една единствена вечер в @kato2kapkivoda!Гледай народеее! Ще бъде забавно! Кажи и на приятел", написа Миро с анонс към кадъра.

"Ще бъдем заедно с Миро на една сцена - нямам търпение да видя тези сини очи и да го прегърна!", каза пък Галя в "Здравей, България" по Nova.

КариЗма бе създаден през далечната 1999-а и само за една година се превърна в истински хит. Според първоначалната идея дуетът е трябвало да се нарече Good4U, но певицата се възпротивява. Дебютната им песен "Рискувам да те имам" светкавично оглави всички тогавашни класации. Тандемът бе отличен като Дебют на Годишните музикални награди на Форте "Българският Топ 100" (2001 г.)."Колко ми липсваш" затвърди Миро и Галя като най-популярния ни дует. През 2003 година излезе "Ще избягам ли от теб". Клипът, режисиран от Валери Милев, засяга сериозна тема като насилието в семейството. Сингълът "Минаваш през мен" (2005) също се нареди сред хитовете на дуета. "Рискувам да те имам" завършва с цитат от Еклисиаст, който дава името на първия и единствен дългосвирещ албум на КариЗма. Мултимедийният диск, наречен "Еклисиаст Том 1", се появи през 2006-а.

Година по-късно изпълнителите се разделиха и всеки пое по своя творчески път.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички