Голямото завръщане на Intelligent Music Project


Голямото завръщане на Intelligent Music Project

3240

Настанете се удобно и гледайте ексклузивния концерт на едни от най-добрите и иновативни български музиканти - Стоян ЯнкуловСтунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката (най-вдясно на снимката), Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Те ще изпълнят хитовете от последните два албума на Intelligent Music Project. Това са четвъртият студиен диск "Sorcery Inside", както и актуалното издание "Life Motion", чиято премиера се състоя през февруари. Първият онлайн лайв на бандата ще се състои от 21.00 ч. на 12 май, вторник, и ще се излъчва на живо от Фейсбук страницата на формацията и студио Jeng. Повече информация - ТУК. Събитието ще продължи над два часа, каза д-р Врабевски в ефира на БНР.

"Sorcery Inside" е поредният изцяло български музикален проект на създателя на Intelligent Music Project – д-р Милен Врабевски. В него се включват легендарни музиканти, сред които Саймън Филипс (Toто), Карл Сентънс (Nazareth), Ричард Грисман (River Hounds), Джон Пейн (eкс-Ейша) и Джоузеф Уилиямс (Toто), които са оставили своя несравним почерк върху 12-те композиции на д-р Милен Врабевски. Световноизвестният барабанист и композитор Саймън Филипс участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов. Записите са направени през есента на 2018 година в Brotheryn Studios, Калифорния, от Саймън Филипс и Ърнест Тибс (барабани и перкусии), Джеси Зибенберг (китари, вокали) и кийбордиста Дейв Палмър, а от българска страна - в Intelligent Music Studios, София.

"Life Motion" е петият студиен албум на Intelligent Music Project. И този път във водената от д-р Милен Врабевски формация присъстват големи световни имена - барабанистът и копродуцент на изданието Саймън Филипс, както и вокалистите Джон Пейн (екс-Ейша) и Ричард Гризман (River Hounds). Дебют в него прави Рони Ромеро, певец, който се прочу с присъединяването си към Рейнбоу през 2015 година. А когато към този звезден екип прибавим уважавани български музиканти, става съвсем ясно, че при IMP се гони висока класа.

"Епидемия, криза, зараза". Не минава и ден без да чуем тези думи. Действително, ситуацията в момента е изпитание за всички, но носи и някои позитиви - като възможността да отделяме повече време за (пре)откриване на изкуство", коментират от групата.

Концертът е от затворен тип, осъществен при минимален брой технически лица и спазени всички норми за дезинфекция и дистанция, наложени от извънредното положение. Достъпът до събитието е абсолютно безплатен.  Всеки, желаещ да подкрепи Intelligent Music Project, може да го направи, закупувайки виртуален билет в три ценови категории от платформата URBO - символичен, стандартен и ВИП, придружени с подарък диск.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички