David Guetta домакин на най-голямото домашно денс парти в NY


David Guetta домакин на най-голямото домашно денс парти в NY

3460

След разбиващия успех на United At Home в Маями, който събра повече от $750,000 USD за благотворителните организации срещу COVID-19 и привлече повече от 25 милиона зрители, David Guetta ще бъде домакин на лайвстрийм изпълнение в Ню Йорк на 30 май, за да повдигне духа и събере пари за Кметския фонд за напредък на Ню Йорк Сити, Feeding America, Световната здравна организация и фондация Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France.
 
Изпълнението на Guetta ще бъде в най-символичната локация на Ню Йорк Сити, която ще бъде разкрита по време на събитието. United At Home, създаден и съвместно продуциран с  Charity Guys, цели да сложи усмивки по лицата на Ню Йорк и света чрез силата на музиката.

Изпълнението на Guetta ще започне след дневните аплодисменти към здравните работници в 7:00 pm (EST) и може да се гледа на живо в социалните мрежи в каналите на диджея във Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Twitch, VK и TikTok. Събитието ще включва прояви от героите на първа линия в града с други специални гости. Жителите на Ню Йорк са окуражени да се присъединят към глобалната публика на Guetta и да гледат изпълнението му от безопасността на дома. На сета може да се наслаждавате само онлайн - няма да има усилване на звука.
 
"Вълнувам се да съобщя, че ще съм домакин на още едно събитие на живо за събиране на пари за благотворителните организации в помощ срещу борбата с вируса - казва колосът на електронния саунд - Ню Йорк е един от любимите ми градове и е чест да имам възможността да направя нещо, за да помогна на града в това трудно време. Планираме нещо специално, на което ще може да се насладите от домовете си по света. Като диджей, тълпата е един от най-важните аспекти на всяко шоу и въпреки че не можем да сме заедно, можем да използваме времето да се обединим по нови начини и да помогнем на онези, коити се нуждаят най-много от това".
 
"Здравните работници на града ни са първите в битката срещу коронавируса. Когато жителите на Ню Йорк остават вкъщи, нашите лекари, медицински сестри и болничен персонал пристъпват напред, за да спасяват животи - казва първата дама Chirlane McCray - Благодаря на David Guetta за партньорството му да помогне на града да продължи да набавя средства за защитни облекла и други изключително важни припаси за защита на нашите здравни работници по време на публичната здравна криза".

Тийзър - ТУК  
 
Средствата, набавени от изпълнението, ще бъдат дарени на следните организации:
 
•    Кметския фонд към Advance New York City с председател първата дама Chirlane McCray -  официален клон за набиране на средства в Ню Йорк Сити за облекчаване на последствията от COVID-19, който работи всеки ден в подкрепа на уязвимите, включително здравните работници на първа линия и основен персонал, имигрантски общности, пострадали от домашно насилие и др. Инициативата на Guetta United At Home също ще продължава да помага.
•    Feeding America - най-голямата организация на страната срещу глада. Нейната мисия е да нахрани гладните в Америка чрез национална мрежа от членски хранителни банки и ангажиране страната в борбата с недоимъка.
•    Fondation Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, чиято мисия е да подобри условията на здравните работници и пациенти в болниците във Франция.
•    Фонд за солидарен отговор на Световната здравна организация срещу COVID-19, който се грижи здравните работници на първа линия да са екипирани с основни защитни облекла, пациентите да получават подходящата грижа и работи за създаването на ваксини, тестове и ускорено лечение.  
 
Както MySound.bg вече писа, предишното мегашоу на David Guetta се състоя в Downtown Miami. То вече е гледано над 25 милиона пъти. С това събитие знаменитият французин събра повече от $750,000 USD и сам се включи с $300,000 USD. Каналите за дарения остават отворени за Feeding South Florida, Feeding America, Световната здравна организация и фондация Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France, като сумите са добре дошли чрез davidguetta.com/donate.
 
Второто издание на United At Home без съмнение ще има страхотен успех, когато Guetta отново обединява света чрез музиката.
 
David Guetta в Instagram
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички