Огледалце, огледалце... а отсреща Angelie


Огледалце, огледалце... а отсреща Angelie

4451

Тя свири на пиано (като Даяна Крол или Карла Блей), на тромпет (като Саския Лару или Алисън Болсън) и пее... като Ангелина СапаревскаAngelie.

Виж авторската ѝ, бликаща от слоу джъмп суинг настроение, композиция "Огледалце, огледалце" - ТУК. Песента разказва за предизвикателствата в общуването между тийнейджъри. Ако си позитивен винаги, ще получиш усмивка в отговор! 12-годишната Angelie прави първите си импровизации. За "Огледалце, огледалце" преди дни талантливата принцеса бе специално премирана и получи допълнителна награда в първото издание на конкурса на "Радио Тангра Мега Рок" "Силата на НЕизвестниТе".

Брависимо!    

Ангелина СапаревскаAngelie е шестокласничка в Националното музикално училище "Любомир Пипков", София. Ангелина свири на пиано от 5-годишна. Обучава се в класа по пиано на г-жа Даниела Васкова в НМУ.

Освен класиката, Angelie обича и джаза, затова взима уроци и по джаз пиано. Ангелина свири на тромпет от 9-годишна при г-н Венцислав Благоев, тромпетист в бигбенда БНР. От 2018 г. свири на тромпет в Джазовия оркестър на НМУ с диригент г-н Вили Стоянов. Освен тромпета и пианото, Angelie развива и своите вокални умения от 9-годишна. Обучава се при вокалния педагог Георги Янков. Ангелина има богат сценичен опит и е носител на много награди от национални и международни конкурси – клавир, вокал (соло и в група) и като част от Джазовия оркестър на НМУ. Призьор е от вокални конкурси в Ла Валета, Малта и Лондон, Великобритания. Най-голямото ѝ постижение е Голямата награда на конкурса за джазови оркестри в Синсинати, САЩ, през ноември 2019 година, като част от Джазовия оркестър.  Композира от 8-годишна и вече е написала 6 песни по собствен текст. Амбицията на Angelie е да пише песни за своите връстници, а дългосрочната ѝ цел - да стане професионален музикант.

Vaya con dios, Angelie!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички