Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Мила Роберт отпразнува края на извънредното положение с песен


Мила Роберт отпразнува края на извънредното положение с песен

3294

Певицата Мила Роберт отпразнува края на извънредното положение с оптимизъм и нова песен и клип към нея - "Всичко рязко светва".

Парчето е първи сингъл от нейния предстоящ дебютен албум "Еготрип". Този проект цели да напомни на хората, че всеки ден е хубав. Може би да си щастлив в такива времена те прави идиот, но ако това е така - бих носила гордо идиотската си усмивка из квартирата си или пък скрита зад маска на улицата", обобщава Мила. "Песента е писана за момче, но не само. Тя е самото щастие. Всичко рязко светва когато си видя колелото, че си стои на улицата и още си е мое. Всичко рязко светва, когато видя любим човек", продължава певицата. Видеото е заснето за няколко часа на покрива на един блок в столицата. За свой "любим" в клипа вокалистката решава да покани своя приятел и актьор Кристиян Негалов. Относно снимачния процес Мила споделя: "Беше много забавно! Оказа се, че Михаела Филева живее точно срещу покрива, на който снимахме, и ни гледаше цял ден от балкона си, което пък развълнува силно всички момчета от екипа. Слънчасахме, но беше магично. Това определено е любимият ми проект до сега".

"Всичко рязко светва" е по текст и музика на Мила Роберт. Аранжиментът е дело на Явор КарагитлиевJazzdork. Относно видеото Мила отново не изневерява на традицията си и се доверява на младия режисьор Жоро ПеевJawpains, а оператор е набиращият все по-голяма популярност фотограф Иван Христов. Феновете сравняват клипа с италианско кино и Лана дел Рей, но всичко в него си е наше.

Проектът излезе скоро след "Всичко е любов" - дует на скандалната Мила Роберт и финалиста от "Гласът на България" Тино. Двамата се запознават на първия негов самостоятелен концерт в столицата след финала на "Гласът на България". Клубът е пълен, а Мила е застанала най-отпред, седнала почти на сцената. Тино вече я познава от нейните клипове в YouTube още от излизането на "Наше си е, Саше", а Мила твърди, че изпълнението му на "Луда по теб" е това, което я е спечелило и е решила да дойде. Разбира се, двамата разговарят след концерта и решават да напишат песен. Още на следващия ден Тино отива в ателието на Мила и без да си казват нищо включват инструментите, вадят една тетрадка и написват своята обща песен за 20 минути.

"Тази песен е първата колаборация, която правя в такъв синхрон! Сякаш си подавахме топка, фраза след фраза, идея след идея! Абсолютно 50 на 50!", споделя Тино. "След като написахме "Всичко е любов", имахме общ концерт във Варна пред 500 души, където изпълнихме за първи път песента и хората пяха с нас от втория припев", радва се Мила. "Посланието на песента е, че една любов, ако наистина е такава – боли. Сигурно има и по-безболезнен начин да се изживее, но поне аз не го знам. В тези времена целим да напомним на хората, че всичко, което ни остава, е любов. Трябва да се хванем за нея и да не се пускаме", заключва тя. Според Тино пък песента носи съвсем противоположен извод - че болката в една връзка понякога може да бъде цинична и породена от егоизъм и нерядко може да се мине и без нея.

Музиката и текстът са на Мила и Тино, а за видеото отново се е погрижил креативният млад режисьор Георги Пеев. По време на снимките на видеото двойката засяда в кв. "Дружба", след като гумата на колата им се спуква. Докато чакат пътна помощ решават да заснемат и какво се случва в колата.  Според Мила и Тино кадрите във видеото напомнят на връзките между хората, все по някое време засядаш и тръгват проблемите.

Премиерата на "Еготрип" бе обявена за май, но предвид пандемичната ситуация бе отложена за есента.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички