Концертите на Ара Маликян се отлагат


Концертите на Ара Маликян се отлагат

2913

Заради обявената пандемия от COVID-19 се налага Ара Маликян да прекрати турнето си Royal Garage Tour и да отложи концертите си в България.

С надеждата епидемията да бъде овладяна и да заживеем отново познатия ни живот. За жалост, и в момента ситуацията остава все така несигурна заради непрекъснато променящите се мерки за безопасност, неприложими към провеждане на събития от голям мащаб. Също така е важно здравето на нашата публика, на вас – феновете, на музикантите, техниците, на целия екип, който работи за реализирането на един концерт.

Нашият бранш е поставен пред изключителни изпитания. Музиканти, артисти, всички работещи в сферата на културата са изключително засегнати от кризата, без възможност да работят за неопределен период от време. Призоваваме ви към разбиране за ситуацията, в която се намираме. Въпреки това, ние вярваме, че всичко ще бъде наред и отново ще можем да ви поканим в концертните зали.

През последния месец екипите ни работиха усилено, за да осигурим нови дати за концертите на Ара Маликян в България, да ви срещнем с радостта от музиката му и неговите  "кралски гаражи", посочват организаторите "БГ Саунд Стейдж".

Новите дати за концертите на Ара Маликян са 12 март 2021 г. - София, 13 март 2021 г. – Варна и 15 март 2021 г. – Пловдив.

Закупените билети ще важат за новите дати без презаверка. Онези от вас, които нямат възможност да посетят новите дати, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде използван до края на 2021 година.

Презаверките ще могат да се правят по установен в "Ивентим" ред, който ще бъде оповестен след 16 юни. Благодарим ви за доверието, за търпението, за добрия вкус към музиката.

Цигулката на Ара Маликян ще продължи своето пътешествие - сигурни сме, че неговите верни фенове ще го дочакат.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички