Най-оспорваният финал в Гласът на България на живо тази неделя


Най-оспорваният финал в Гласът на България на живо тази неделя

3687

Някои от най-горещите световни хитове ще представят финалистите в "Гласът на България" на големия концерт на живо в ефира на bTV от 20.00 часа тази неделя.

Осемте таланти от отборите на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев ще влязат в последна битка за гласовете на зрителите, които ще определят носителя на титлата "Глас на България" и наградата от 50 000 лева. Ще прозвучат хитове на Justin Timberlake, The Weeknd, Billie Eilish, Michael Jackson, Destiny’s Child, както и уникален кавър на поп-фолк хит на Галена. Финалът на 14 юни се очертава като най-оспорван в историята на шоуто у нас, поради по-високия брой претенденти и изключително близките резултати от зрителското гласуване по време на първия концерт на живо миналата неделя.

Камелия ще се бори за първата си победа с гласовете на Керана и Кристина Дончева, като залогът за 19-годишната певица от Бургас е по-висок от този на останалите претенденти. Ако отвоюва мечтаната победа, Кристина ще получи и обещаното от приятеля ѝ предложение за брак. Михаела Филева ще опита да изпълни заканата си тази година треньорът-победител в шоуто да бъде жена, като разчита на вокалното майсторство и сценичното присъствие на Елена Сиракова и Илин Папазян. Миналогодишният първенец сред треньорите Графа залага на младите надежди Йоана Сашова и върнатия от зрителите след онлайн гласуване Александър Георгиев. Най-опитният тандем на финала ще бъде в отбора на двукратния носител на титлата Иван Лечев – съучениците Георги Шопов и Пламен Бонев.

Освен победителя в седмия сезон на предаването, зрителите ще определят и полуфиналиста над 25-годишна възраст, който ще получи уникалния шанс да създаде изцяло нова песен, използвайки музика на световноизвестното продуцентско дуо The Chainsmokers.

Гласуването ще продължи в сайта на предаването до 20.00 часа на 14 юни.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички