Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Нова концептуална поредица за метъл, хардкор, индъстриъл и инди


Нова концептуална поредица за метъл, хардкор, индъстриъл и инди

3898

След дългата и продължителна тишина в концертния живот на страната, наложила се заради пандемията от коронавируса, е време родната сцена да се завърне към живот.

Както гласи клишето, тя ще се завърне "по-силна от всякога". И именно защото вярва в това, екипът на ЕventEase намира сили, ентусиазъм и базата, за да обърне необходимото и напълно заслужено внимание на нашите родни групи - без значение от калибър, стил, концертна история или град, от който те идват.

Metal Fabrica е поредица събития -  дълги и напоителни метъл купони и концерти на живо, с продължение от диждеи със съответен специализиран сет до ранни зори.

Първата вечер ще се проведе със специалното участие на Velian (на снимката) и диджей PopCoRe на 19 юни (петък) с начален час 19.30.

Velian е група с изпипана концепция, стил и сценично поведение. Всичко, което носи марката "Velian", е за отличен (6). В състава ѝ влизат добре познати музиканти от българската ъндърграунд сцена. При Velian няма нищо случайно и дори да изучаваш групата под лупа - трудно ще откриеш повод за критики, защото Velian знаят, че "дяволът е в детайлите". Каквито има  много - и то впечатляващи, в многопластовия им мелодичен тежък метъл.

Последният засега албум на бандата "Godless" излезе през 2019 година, а датата за готовия вече нов албум, планиран да бъде издаден през 2020 г., все още е неизвестна поради лошото стечение на обстоятелствата с  COVID-19. Концертът на 19 юни е добра възможност за момчетата да представят песни от него на публиката, с която не са се срещали от 18 януари 2020 г., когато в рок-бар Fans я запознаха с новия си сингъл "For Eternity", придружен с видео.

Техническото обезпечение със звук и осветление е предоставено от Real Media Group, които подкрепят вечерта като дават на разположение озвучителна система L’Acoustics и осветление Robe от най-висок клас. Събитията ще се провеждат при спазването на предписаните противоепидемиологични мерки и препоръки, утвърдени санитарни практики, и с ограничено запълване капацитета на мястото спрямо разпоредбите.

"Фабрика 126" се намира на булевард "Княгиня Мария Луиза" 126, като до входа ѝ е спирка "Мария Луиза" на метрото, спирка на трамваи № 11 и № 12, тролейбуси № 1 и № 5 и автобуси № 77, № 82,№ 26. Мястото предлага градина, скътана в зеленина; сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, бар и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час метъл вечер.

На 25 юни специални гости ще бъдат Last Hope.

Билети онлайн

"Ранно пиле" - 12 лв.
Стандартни - 15 лв.
По куриер до офис на "Еконт" за цяла Българя с наложен платеж: + 359 886 126 995

Каса: магазини "На тъмно" в София на улица "Иван Вазов" 13

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички