Нова концептуална поредица за метъл, хардкор, индъстриъл и инди


Нова концептуална поредица за метъл, хардкор, индъстриъл и инди

3854

След дългата и продължителна тишина в концертния живот на страната, наложила се заради пандемията от коронавируса, е време родната сцена да се завърне към живот.

Както гласи клишето, тя ще се завърне "по-силна от всякога". И именно защото вярва в това, екипът на ЕventEase намира сили, ентусиазъм и базата, за да обърне необходимото и напълно заслужено внимание на нашите родни групи - без значение от калибър, стил, концертна история или град, от който те идват.

Metal Fabrica е поредица събития -  дълги и напоителни метъл купони и концерти на живо, с продължение от диждеи със съответен специализиран сет до ранни зори.

Първата вечер ще се проведе със специалното участие на Velian (на снимката) и диджей PopCoRe на 19 юни (петък) с начален час 19.30.

Velian е група с изпипана концепция, стил и сценично поведение. Всичко, което носи марката "Velian", е за отличен (6). В състава ѝ влизат добре познати музиканти от българската ъндърграунд сцена. При Velian няма нищо случайно и дори да изучаваш групата под лупа - трудно ще откриеш повод за критики, защото Velian знаят, че "дяволът е в детайлите". Каквито има  много - и то впечатляващи, в многопластовия им мелодичен тежък метъл.

Последният засега албум на бандата "Godless" излезе през 2019 година, а датата за готовия вече нов албум, планиран да бъде издаден през 2020 г., все още е неизвестна поради лошото стечение на обстоятелствата с  COVID-19. Концертът на 19 юни е добра възможност за момчетата да представят песни от него на публиката, с която не са се срещали от 18 януари 2020 г., когато в рок-бар Fans я запознаха с новия си сингъл "For Eternity", придружен с видео.

Техническото обезпечение със звук и осветление е предоставено от Real Media Group, които подкрепят вечерта като дават на разположение озвучителна система L’Acoustics и осветление Robe от най-висок клас. Събитията ще се провеждат при спазването на предписаните противоепидемиологични мерки и препоръки, утвърдени санитарни практики, и с ограничено запълване капацитета на мястото спрямо разпоредбите.

"Фабрика 126" се намира на булевард "Княгиня Мария Луиза" 126, като до входа ѝ е спирка "Мария Луиза" на метрото, спирка на трамваи № 11 и № 12, тролейбуси № 1 и № 5 и автобуси № 77, № 82,№ 26. Мястото предлага градина, скътана в зеленина; сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, бар и други допълнителни удобства, които да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час метъл вечер.

На 25 юни специални гости ще бъдат Last Hope.

Билети онлайн

"Ранно пиле" - 12 лв.
Стандартни - 15 лв.
По куриер до офис на "Еконт" за цяла Българя с наложен платеж: + 359 886 126 995

Каса: магазини "На тъмно" в София на улица "Иван Вазов" 13

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички