Авторски музикални новини, снимки и репортажи за всички стилове и изпълнители

Спечели пропуск за Broken Silence Black Death Metal Fest 2020!

25.06.2020   MySound.bg
Schirenic Plays Pungent Stench
Както обещахме любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава!

Предложението този път е от нашите приятели в Broken Silence, организиращи Broken Silence Black Death Metal Fest 2020 в Бургас. Както е известно, метълът ще трещи в летния театър на 4 юни. В афиша са Nokturnal Mortum (Украйна), Acherontas и Kawir (Гърция) и нашите Scapegoat, Day Of Execution, Past Redemption, The Revenge Project и Bolg. Хедлайн ще забие австрийската дет метъл легенда Schirenic Plays Pungent Stench. Двама късметлии от вас ще се озоват в съркъл пита абсолютно безплатно. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

С кой от трите си проекта Martin "El Cochino" Schirenc НЕ е свирил в България?

Крайният срок е 15.00 ч. на 1 юли, сряда.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Broken Silence

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците бъдат известени как ще получат пропуските си на място в деня на събитието. Те ще важат само за фестивала, препартито е с отделен вход.

Успех на всички!*  

Австрийската дет метъл легенда Martin "El Cochino" Schirenc се завръща на бургаската сцена след седем години.

През 2013 г. той и Zombie Inc. отнесоха главите на феновете в Морската градина. Този път той идва с Schirenic Plays Pungent Stench.

Schirenic Plays Pungent Stench ще ударят на мястото на Ancient, които поради пречки, възникнали от COVID-19, са принудени да отложат идването си до България за 2021 година. За най-голямо съжаление на дет метъл феновете, култовата група Pungent Stench се разпада през 2007 г. Основателят, вокалист и китарист Martin "El Cochino" Schirenc продължава да издава музика и да изнася концерти с различни проекти, но през 2011 година решава да отдаде почит на Pungent Stench и да изсвири един концерт в Истанбул, на който изпълнява няколко песни на групата под името The Church Of Pungent Stench. С него са Mike Gröger (Hollenthon) на барабаните и Hakan Nurcanlı (Art Diktator) на бас. Събитието има огромен успех. След което Schirenc получава множество предложения да повтори това шоу.

През 2013 г. Schirenc се решава да тръгне с The Church Of Pungent Stench на турне по световните сцени. Новият състав включва Mike на барабаните и новият басист Danny Vacuum, когото познаваме от Genocide S.S., Necrony и The Accidents. Първото шоу е на Eindhoven Metal Meeting – това е началото на успешна серия от изяви на големите фестивали в Европа като Graspop Metal Meeting, Hellfest, Brutal Assault, Bang Your Head, Barroselas Metalfest, Neurotic Deathfest, както и в САЩMaryland Deathfest и 70.000 Tons Оf Metal.

Поради юридически спор групата е принудена да промени името си на Schirenic Plays Pungent Stench.

Специално шоу от огнената група Fire Shadows ще украси визуално Broken Silence Black Death Metal Fest 2020.  

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.

Снимка: Labrini Gouma


1223
100%
 

Октомври ´20


ПонВтСрЧетПетСъбНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031